MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 3, 2011

menang Bambam's GA dapat tiket dewasa ke Waterpark Bukit Merah Laketown!!!!

alamak wei..aku nebes nk rasa mcm nk terkenceng...hahaha..serius ..sungguh tak disangka2 aku menang GRAND PRIZE 2 keping tiket dewasa ke Waterpark Bukit Merah Laketown mewakili 4 orang dewasa!!

yallah..syukur sangat2....tapi aku tgh pening camne nk g bukit merah ni sebab tiket due smpai 31/1/2011 rasanya..em..xpe la kasi adiah kat MIL, PIL & adik ipar kat penang sana nun la...kasi diorang hepi2 main air kat bukit merah laketown xjauh pon dari umah MIL dalam 45mnt jek..hadiah tahun baru utk depa..hehehe...

tq kat cik bambam yg comei & baik ati...weeeee tq cute mum yg kasi tau aku menang..sayang korang...
kemenangan ke-3 utk jan 2011


22 ribu orang memberikan idea bernas:

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

huhuhu...ko memang ada luck weii...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

ya allhhhh best nya kak nana!! bertuah betoll..taniah kak nana!!

juelee said... [Reply to comment]

hehhe tahniah.. ritu nak masuk contest tapi last2 terliupa muaauauaua

puan nina said... [Reply to comment]

kak nana ni bertuah betul la..hehe..tahniah =)

Ena said... [Reply to comment]

Ya Allah.. sangat2 bertuah la nana nie kan.. Tahniah!!

erm.. naper tak p sana? tp tak pe la kalo dah niat cengitu kan! :D

Hezesuze said... [Reply to comment]

eh rasenye silap tahun tu nana..kemenangan ke 3 tuk tahun 2011 not 2010 ekekeke

tahniah ler....rezeki uols kan

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

tak tau dah nak cakap apa...asyik menang jer..hiks hiks..tahniah

Ya ALya said... [Reply to comment]

tahniah....

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki lg

Cute MuM said... [Reply to comment]

tahniah nana..
dah ada lagi satu kemenangan tau...
dapat top up RM10.. tahniah..

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

hor yeah, hor yeah..!congrats nana! tggu nana wat GA @ contest utk 2011 la, heheeh

eLYies said... [Reply to comment]

rejeki ko...aku sungguh jeles..hahahahha

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..tahniah!!! best tu..
tapi sayang sbb kena pas kat family..bagus tul..tapi tu yg buat terus murah rezeki..

Lina said... [Reply to comment]

wahhh bestnyer...tahniah yer nana

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!! rezeki mencurah2 di thn baru ni hehehe

amiey lee said... [Reply to comment]

tahniahhh meriahhh ye menang contest huhuhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah bestnya dapat tiket, tahniah k

Nana said... [Reply to comment]

ADES RAMAINYE YANG KOMEN
TAK LARAT NAK BALAS SATU2 RASANYA HEHEH
TQ KAWAN2..TQ BANYAK2....

tomatokering :) said... [Reply to comment]

wahhh~beshnye ! bg ceq jela . hihi :)

zura@iwan said... [Reply to comment]

alahai tahniah sekali lg buat ko nana...mmg rezki GA ni byk bpihak kt ko le...alhamdulillah..hehe...

syg ko x dpt pegi ek...x per kasi kt family pon ok gk tu...sm je...hehe

nanakimie said... [Reply to comment]

tahniah sis:)

Nana said... [Reply to comment]

tomato-hehe nk kasi tp mcm bole pegi je haha

zura-insyallah bole g kot aku lupe aku ada plan nk blk penang hjg bln 1 hhehhe tq

nanakimie-tq..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...