MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 20, 2011

menang contest whislist by mummyaeesh

pertama sekali nk ckp tq kat mamatisya sebab inform kt fb pasal menang ni...adeh mmg xdan la nak buka lappy arini...amrul ada la kang merayap je la keje aku...malam tadi dia bikin sepraise ke bini dia ni...semalam aku dok sms2 dia tanya bila balik dia ckp ari jumaat...sekali malam tadi kul 12 dia ketuk pintu rumah...suka tol wat seprise2 hehehe.... i like...

ekceli kan...contest ni kena list kan apa kah whislist 2011 mummyaeesh, serius la..aku main tibai je...haahah... ikut sesedap rasa je kasi jawapan...jawab sambil tutup mata gitu..kekeke sekali menang da...tempat pertama plak tu...tempat ke-2 kak aty tahniah kak..

oleh sebab menang tempat pertama..so aku bole pilih adiah yang aku nak..antara 2 ni..aku decide nak pilih.tq waty...
aku bole pilih adiah yang aku nak..antara 2 ni..aku decide nak pilih wristlet liz claiborne so otomatik kak aty akan dapat amber romance body wash victoria secret hehe...
apa aktibiti korang arini?aku ingat nak g tgk cite kurafat la...cam bez je..seme dok cakap bole gugur jantung...nak tengok..nak tengok...amrul ada xpe...klw tekejut2 bole peluk..muahahah...

pastu klw rajin nk jenjalan..tp yang pasti aku akan cuba ngelak dari lalu batu caves..kang xpasal2 dok tersekat jem orang dok wil....wil...bawak kavadi hehe....eh arini kami kat KL cuti tau...thaipusam kan..korang yg kena keje tu, keje elok2 tau heheh...


kemenangan ke-16 utk 2011


14 ribu orang memberikan idea bernas:

zura@iwan said... [Reply to comment]

tahniah syg....

puan nina said... [Reply to comment]

cik hubby akak suke buat suprise kn..romantik nye =)

jemput join ga kite ye http://puannina.blogspot.com/2011/01/my-birthday-giveaway.html

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats yer :)
me dtg baca entry sambil click HB

part peluk2 dlm panggung tu yg tak tahan hehehe nasib baik dh HALAL :p

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

tanih..menang sokmo..hehehehe

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

bestnye cik abang dah balik..cik abang kite jugak yg tak tentu lagi balik ke tak minggu nih..huhu

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

yeah,congr8s nana..lawo tu beg

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

haishh.merayap jer kejenya kalau amrul balik yer...hehe selamat berpeluk2 dalam pangung yer..wahh.tiba2 nak ajak ayah damia berpeluk2 gak lah dalam panggung malam ni..

amyeryn said... [Reply to comment]

tahniah2....cantik adiahnye

cikpuanhady said... [Reply to comment]

wahh..tahniah dear..banyak tu kemenangan bulan ni..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

gile la mung nihhh..kemenangan ke 16 dih..fuyooooo

Nana said... [Reply to comment]

zura-tq..hehe

nina-heheh dia mmg mcm gitu
dah letih kena seprise ngan dia hahah
ok dah join

mz-hahahah tu la..nak2 partner banyak lemak sedap sket peluk2 panas sket wayang kan sejuk beku

fara-hehe tq...

lily-hehe cik abe kita balik lama dekat 2mgu

zt-mekaseh..ehhehe

ayu-hahhah....bese la...balaz dendam xjumpe lama kan sure kena merayap

eryn-tq..kasi tau ek

has-hehe xleh celen cutemum lagi tau

eli-hahahaha...dop gilo mana lah...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

tahnaih k nana memang selalu murah rezeki cayok2

Nana said... [Reply to comment]

tq anje..ehhe
main tembak je ni

mummY2Y said... [Reply to comment]

tembakan nana mengena la tuh! anyway da slamat pos ari jumaat aritu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...