MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 12, 2011

menang GA adrini

tau result ni masa tgk blog cutemum, hehe klw tak xtau pun menang...tahniah kat mamaiqy, mz, yang menang juga..MZ bez gile..menang 3 Days 2 Nights accommodation at The Legend Resort, Cherating worth RM350!!


tahniah cutemum setakat dah ada 26 kemenangan! hoh..sape bole celen?hehehe...hebatt...arini saje cutemum menang 5!cayalah!!

nak tgk result g kat blog adrinis
aku menang tempat ke-4 kategori A
kemenangan ke-12 utk jan 2011

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Cute MuM said... [Reply to comment]

Tahniah nana.. tak sempat nak inform.. kena wat kerja.. semua autopublish..

iNa said... [Reply to comment]

congratss...!!

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

bestnya.. mmg ratu CGL lah nana ni hehe..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

ya ampunnn menang lagiiiiii!!!! taniah kak nanaaaaa :)

zura@iwan said... [Reply to comment]

menang lg...adeiii...jeles bangat ni..

ibuayu said... [Reply to comment]

tahniah nana

fa10 said... [Reply to comment]

tahniah nana...

mama rifQy said... [Reply to comment]

Tahniah nana! Thanxx ya sbb alert!
me da tau ptg tadi.cume tak sempat nak buat entry!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana !!:) me tak kisah sgt menang berapa, so long me dpt menang those CGL yg me aim nak menang (yg hadiah besh2 hehhe) :)
tp cute mum memang impressive in terms of number of winnings :) me nak kena focus utk creative entry ajer kot, sbb better chances--me jrg benor menang lucky draw ni :p

Nana said... [Reply to comment]

tq semua yang wish...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...