MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 4, 2011

menang GA ARIFFDA

yallah...tiba2 baru aku terasa diri aku ni sangat BERTUAH....

menang lagi..kali ni menang GA ARIFFDA
ramai tu peserta yang join dari 93 orang aku tersenarai dalam 3 yang bertuah. tahniah kepada peserta yang lain...tahniah MIZA (miza ni rajin tag aku klw ada apa2 CGL)

mcm biasa tq CUTEMUM yg inform pasal kemengan..ish terhutang budi..cutemum saya ada something utk awak..heheh tunggu tau...(maybe something dari sabah?or something dari penang? hehe..)



apa2 pun aku nak ckp TQ untuk ucapan tahniah dalam entry2 menang sebelum ni..sorry aku xdapat nk reply satu2...tq banyak2....

terima kasih juga..kepada mereka2 yg kata entry menang ni jadi pembakar semangat utk korang join CGL...good luck korang..usaha tangga kejayaan ok...


kemenangan ke-6 untuk bulan jan 2011


14 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tumpang happy rmi kwn2 terdekat menang...

ieda said... [Reply to comment]

tahniah dikk .. u selalu lucky .. keep on GA :)

LyNn'Azlina said... [Reply to comment]

tahniah pada sis nana...rezeki betul kan...

AngahSayang2314 said... [Reply to comment]

tahniahhhhh

Cute MuM said... [Reply to comment]

ala.. kebetulan jer ternampak update keputusan.. me tumpang hepi orang menang..

ada special untuk me ker?? heheh.. terima kasih... buat susah2 jer.. malu tau nie...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana. me bab2 lucky ni yilek :p

mekchu said... [Reply to comment]

ramainya yg menang GA nih... jeles.. jeles..

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

bertalu - talu!!
tahniah weih..
agak2 boleh tak buat kerundi?!
ekeke...
opentable...

Hezesuze said... [Reply to comment]

walaweiiii nama NANA memang bertuah ler..camni ahkak gonjeng nak tuko nama ke nana bleh tak?? hahahaha

tahniah sekali lagik uols

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply to comment]

tahniah....

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

haishhhh.... menang sokmo nana neh... jelez tol akak... apepon, tahniah nana.....

zura@iwan said... [Reply to comment]

lucky lg ko yer...tahniah beb..

Nana said... [Reply to comment]

tq semua..heheh

Miza Yusof said... [Reply to comment]

tahniah kak nana. kita sam-sama menang. hehe. terima kasih juga mention nama miza :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...