MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 4, 2011

menang hadiah saguhati GIVEAWAY DARI SHAWLSAYUCINTA

kemenangan ke-3 untuk arini menang saguhati GIVEAWAY DARI SHAWLSAYUCINTA
hadiahnye shawl la kot hehe..i like...nak tgk entry aku yg tak berapa kreatip tu mai la klik SINI
tahniah MZ menang saguhati juga. mcm bese..tq cutemum yg inform..heheh tqvm

aku no 14 tu

oleh kerana rezeki menang CGL yang melimpah ruah tahun baru ni..esok aku akan buat satu Giveaway khas untuk korang...tunggu ek...syarat dia tok sah risau..aku buat simple2 jek..pejam mata pon bole buat hehehe....

kemenangan ke-7 untuk jan 2011
untuk rekod : kali ke-3 dalam satu hari dapat 3 kemenangan

15 ribu orang memberikan idea bernas:

Cute MuM said... [Reply to comment]

tahniah..
yang bestnya nana nak wat GA lah..
pasti join..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheh byk nana menang ari ni--kot2 ada lagi mlm ni ke :)

zura@iwan said... [Reply to comment]

lalalala....tahniah lg....hehehe..ku mcm tau2 je ko mng GA lg nnti...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah tahniah k, makin berlumba masing2 menang

Adlin a.k.a Kyra MomS said... [Reply to comment]

walaweii nana oiii...tgk N3 semua pasal menang GA...tuah thn 2011 la.. hehhee

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

hahaha
cepat - cepat...
aku tak sabo!!!!!!!!!!!!!!!
ahahahhaa

J.M.R said... [Reply to comment]

pejam mata pon boleh buat ek..menarik tu..:-p

SyUhAdA said... [Reply to comment]

thniah akak..
xsbr nak tggu GA akak sok..

LyNn'Azlina said... [Reply to comment]

bestnya sis nana nak buat ga...simple2 jer yer..hehe

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

rekod tu weh..1 ari 3 menang! ko kene buat 1 galeri kt umah ni nana,hahaha

Nor ' Atikah bt NorBaki said... [Reply to comment]

heheheh ape rahsia yee.. selalu gak menang GA OR CONTEST ni?heheh bg tips laa.. bole? =)

Hezesuze said... [Reply to comment]

wow!! wow!! wow!!
pasni akak panggil ko sifu ler nana oiiii haha

tahniah!! oh cepat buat GA haruss menjoinkan diri mihahaah

tiefazatie said... [Reply to comment]

wah..sgt la bertuah sis nie..tahniah2!ifa bru 1 je nie..haha

mama tisya said... [Reply to comment]

wah dh kali ke3 ye menang 3x dlm 1 ari..kita br 1x menang 3x dlm sehari...hehehehe

wah2 ada giveaway...kalo soh teka gmbo apa...tk dpt ler nk teka cz tkleh tgk gmbr...huhuhuhu

Nana said... [Reply to comment]

uyun-tq

mz-hehe xmampu nk beat mz la

zura-rejeki beb..hehe

anje-tq..ari bertuah kot hehe

lin-hhehe dah lama xmai sini kan kita pon dah lama xg blog lyn

ayu-hehe dah join lom

jmr-di persilakan join

syu-join ok

lyn-harus join tau

zt-hahaha ada blk khas aku ltk adiah2

atikah-dah paham kan?hehe

kak heze-haip2 sifu tu mz tau bukan saya hehe

ifa-heheh rajin usaha tangga kejayaan

eryn-last year ada 2x & thn ni ada sekali 3x menang dlm sehari

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...