MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 31, 2011

menang saguhati peraduan teka jumlah duit syiling

tq kat cutemum & penganjur sendiri yg inform pasal kemenangan ni...kurang tepat tekaan aku jawapan yang sebenar RM11.95 tapi aku teka hampir2 juga la..RM10.21, jadi dapat la hadiah saguhati...Iklan banner bersaiz 160x80 px selama sebulan - banner anda perlu sediakan, iklan bertempat di sidebar blog

tahniah kepada kawan2 lain yg menang, has menang hadiah utama, miza, ifa, myra,cutemum & nadratul pon sama ngan aku menang adiah saguhati...

kemenangan ke-20 utk 2011

em..plan nye ari kamis ni nak piknik2 sama kawan2 blogger fiza, cik mot (izan) kat pantai kat penang ni...ada sape2 mau join?heheheh...nebes plak aku tak penah lagi jumpe fiza & izan ni...si izan terutamanya..kenal dah 4 thn dah xpenah2 jumpe lg...

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Hezesuze said... [Reply to comment]

walaweeeii ko haruss buat acara makan2 nie nana oiii...rezeki mencurah2 tahun 2011 ni ahakssss

Adyshariz said... [Reply to comment]

tahniah..hehe..rezeki masyuk bulan january ni..

sall said... [Reply to comment]

Tahnia..

Nana said... [Reply to comment]

kak heze-hahah...cutemum lg hebat tau..dah 40kemenangan

sya-alhamdulillah..rezeki 2011

sall-tq...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

haishhhh... mnang sajer... thniah..

bila nak piknik kt kuantan plak?? hehe..

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

wah best2,biras aku pon ade ajak g penang raye cine ni,tp xtau lagi nk folo ke x

wAnIe said... [Reply to comment]

aku balik kg klu tak leh join korang

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

ai pon malu nk jumpa yu..hahahahah

ok kalo xde pape blh jmpa la nti kan..

Myra Jay said... [Reply to comment]

Bgn Ajam ye.. hehee..
Ok Set, lgpun dekat je ngan rumah, pastu leh pekena yong tau fu kat situ.. :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

wah tahniah k, pandai meneka ni, menurun dari amy ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...