MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 3, 2011

menang slogan terbaik

sebelum tu aku nak cakap minta maaf yea..arini 2 entry pasal menang je..bukan niat nak menunjuk2 tapi ni la caranya utk kasi pembakar semangat pada diri aku & insyallah pada orang2 lain juga yang rajin join CGL.sikit pun xde niat nak riak ke apa..alhamdulillah rezeki dari allah..aku just nk share kegembiraan ni ngan kawan2...

rezeki new year lagik...menang slogan terbaik contest teka harga kerusi malas hehe slogan ntah hape2 main tibai jek sebenarnya...tgk la entry GA ni.maih boh je slogan dia kekeke....

adiah nye bole pilih samada nak top up hage RM10 or nak duit?sebab aku baru dapat adiah topup RM30 aritu kan..so aku pilih RM10 di masukkan dalam acc maybank..

tq penganjur sebab pilih sy sebagai pemenang...& mcm biasa tq cutemum yg kasi tau menang ni
tahniah kat kawan2 lain yg menang..ada mama iqy, ros rusli, has tahniah korang
kemenangan ke-4 utk bulan jan 2011

13 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

teror lah nana teka pastu kusi tu xsama ngn dulu2 plk sakit badan..baguih je slogan tu..hahaha! tahniah!!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Thniah ye Nana.. Suka tgk rezeki Nana menang banyak GA & contest..
Thniah tau.. :)

Cute MuM said... [Reply to comment]

tahniah..
dah rezeki ALLAH nak bagi..
Jom teruskan usaha join CGL lagi..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana! me tak join CGL yg teka2 sbb me tak reti nak teka hehehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cayalah..menang lagi..baru je komen tahniah radi..nie kuar entry menang lagi..tahniah sekali lagi...!!

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

rezeki sungguh..
jom - jom..
kita join contest lagik.
ekeke..

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki duit lg..tahniah

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah tahniah, asyik menang je

aanie said... [Reply to comment]

tahniah nana...jadi semangat utk sy join GA/contest gak ni...:)

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

nana kayo!!! nana kayo!!!hiks hiks

zura@iwan said... [Reply to comment]

tahniah lg beb......best tul ko...hehe...

pstt; beb....nk tnya ko amik header tu kt mn?

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

tahniahh... tak rasa pun tuan rumah menunjuk2.. best apa share ngan kenkawan... leh tumpang gembiraaa.. he he

Miza Yusof said... [Reply to comment]

tahniah kak nana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...