MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 28, 2011

menang teka2 ecatir

pes skali nk tq kat izan...dia inform aku menang ni.haih..bz la korang..balik dari holiday keje menimbun, mana nak wat entry pasal sabah lagi..mana nak join cgl lagi....dah gian aku nk join cgl ni dekat seminggu blog contest tak berupdate hehehe....

sorry yea kawan2 tak dan nk jalan blog korang...kat rumah internet tak de malas nk topup sebab mgu depan nak balik penang plak,kampung amrul..malas nk topup internet sebab nanti sure tak pakai nye seminggu kat kampung...

tak sangka plak aku main tibai je lokasi percutian eca & family...hehe btol rupanya depa nak g langkawi..eca aku nak FM langkawi tau kekeke..

kepada sape2 yang follow cite pasal sabah tu nanti aku update lagi yea..ramai plak tanya berapa bajet ke sana ek...xpe jangan risau last entry nanti aku akan buat satu entry berapa puluh ratus ringgit kah yang kami dah berhabes hehehe..tunggu ek...lepas cuti raya cina nanti...ada lagi cite pasal sabah


kemenangan ke-18 utk 2011


10 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sgt useful tau entry nana psl cuti2 sabah ni--gaya duta pelancongan gak ni heheh kalau dpt komisyen kan maysuk tu hehhe sbb mesti ramai yg teringin nak ke sabah lps baca entry nana ni--termasuk me :)

Hezesuze said... [Reply to comment]

tahniah!! mmg 2011 ni rezeki tuk uols ler hehe

Cik Jue said... [Reply to comment]

murah betul rezeki..tahniah ye...

deAnza-wAnda said... [Reply to comment]

perghh... murah rezeki ek... kemenangan ke 18 lak tuh...

Myra Jay said... [Reply to comment]

Sis Nana, smpai Penang roger MJ tau.. mana tau ada rezeki kita dapat jumpa.. :)

Adyshariz said... [Reply to comment]

rezeki ko lagi tuu..pegi jalan2 dpt hadiah..hehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

menang lagi.tahniah..wah nak share budget ke sabah.bagus sungguh tu..leh kitaorg plak buat budget nak ke sana..

Sukma SuKkma said... [Reply to comment]

hebat mu nih..congrats!

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..kita slh teka :)

Nana said... [Reply to comment]

mz-heheh tu la nye bole jadi duta dah kan haha
sebab ramai yang nak pegi sabah tahun ni tu yang dieorg minta wat entry yang details

kak heze- hehe tq

cik jue-alhamdulillah..tq

wanda-heheh ala nasib je ni

myra-dah smpaai pon..myra dok mana ek

adyshariz-hahaha jalan2 abes duit..pastu dpt adiah ok la tukan heheh

ayu-ramai yang nak tau berapa bajet ke sabah aritu...so kena la buat kan..senang utk rujukan

sukma-tq..

eryn-hehe main tibai je ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...