MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 6, 2011

menang tempat ke-3 cetot contest

malam tadi on9 sampai kul 9 je.ngantukss..pagi ni tgk miza & cutemum kasitau aku menang contest cetot..ni bukan cetot si ayu tau hahahaha...yang tu setot kui..kui....

contest ni pemenang di pilih berdasarkan slogan yang creative, unique & menarik walaupun pendek..aku kan mmg jarang2 menang contest2 yang kena jadi creative ni(sebab aku mmg tak kreatip)

contest ni mmg aku cuba2 naseb je...time buat entry contest ni aku kat umah, jadinye banyak la masa nak fikir slogan2 yang bez.biasa kalau kita tengok pemenang entry kreatif xlain xbukan mesti MZ kan?so ni aku belajar skit2 la dari sifu hehe...

aku nye slogan main taram je ni ikut sesedap rasa hehehe
cetot outlet...a unique shopping experience for mothers. little prices, lots of love..
hadiah tempat ke-3 wang tunai RM20 yeay..aku memang suka kalau dapat hadiah duit ni...bole kumpul2 wat g oliday
tahniah juga kepada HAS menang tempat ke-4 ( has ni tegar juga join CGL)
tq kepada puan penganjur
alamak..sian plak pada mereka2 yang komen nak join GA PIZZA tapi kat tempat diorang xde pizza...xpe korang..aku akan buat lagi GA nanti ok....kali ni semua bole join hehehe....

kemenangan ke-8 untuk jan 2011

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

congrats weih..

cikpuanhady said... [Reply to comment]

perghh, baru datang nak gitau, dah siap pon entri..siap ada nama me skali..hikhik..congrats dear..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

ieda said... [Reply to comment]

congrats dikkk ..
akak pun suke kalau menang duit kan :)

atty's said... [Reply to comment]

Tahniah nana..murah rezeki tahun baru nie .alhamdulillah

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

menang saje nana nih... tahniah...

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

tahniah sgt2.. rezeki thn baru

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

fuyoooo kemenangan ke8...padahal haini br 6hb..gilo wehhhh ekekekke

Hezesuze said... [Reply to comment]

memang unik slogan uols...huhu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!! beshh slogan tu. me tak join sbb tak de idea ahhaah bookmark then abis due date, idea tak dtg2 :p
thanks for the alert psl result contest/GA via FB--me really appreciate that :)

Nana said... [Reply to comment]

ayu-mekaseh

has-hehehe kita klw ada kenal sape2 yg menang sure kita sebut tahniah juga

kak ieda-tq..eheh

kak aty-amin2 alhamdulillah....

kak zue-heheh ala kak nasib je lakot kak..

rina-hehe tq..tu la rezki new year ni

eli-hahahah...haish...org rajin dpt la ganjaran kan kekeke

kak heze- heheh tq kak..

mz-hehehe..kwl mz join sure menang no 1 kekek ok no problem

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

ok,banjer aku rm 5 ,heheheh

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

hahah 5 hengget je ke

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...cetot tu classmate kita..tk join cz sebab tk reti sgt bab slogan...ehhehe

zura@iwan said... [Reply to comment]

congrate beb....kreatif ko..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said... [Reply to comment]

wahhh..menang lagi...dasyat dasyat..tahniah yer.

Nana said... [Reply to comment]

eryn-owh yeke hehe kita ni klw ikut kan xnak join aritu sebab tak kreatif kan hehe saje je try

zura-heheh klw kat umah bole la nk fikir2 ayt yg bez heheh kdg2 tu tepu gak otak

ayu-hehe...tq

LyNn'Azlina said... [Reply to comment]

kih kih kih..kelakarla damia make up..ibunya kena ajor kasi training...

Nana said... [Reply to comment]

lyn-heheh xpadan ngan kecik kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...