MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, January 23, 2011

menang tempat ke-3 GA azleenenglishdeco

bersiaran dari cc..sian aku kat umah xdop perinter nak print airsia punye boarding pass, wat web check in je sonang...

dah alang2 kena bayor sejam 2.50 baik la aku ngadap blog kejap hehehe...keje2 print ticket udah selesai...skang ni saje la jengok2 blog dah 2 ari xbuka..hehehe..

tq ek kat ifa & mz yang aanie yang inform pasal kemenangan ni...nasebb baik la..aku g cc ni sebab penanjur kasi 3 ari je utk anta details..klw lambat cabutan lain akan dibuat...kt umah pon tenet dah abes prepaid..malas nak topup sebab nk g oliday esok kan nanti rugi je topup tp xpakai...tu pasal la blog tak berhapdate 2 ari ni....

nama yang bertuah itu...

entry LIVE yang terakhir..esok sampai 26hb seme nye entry autopublish.

kemenangan ke-17 utk 2011


9 ribu orang memberikan idea bernas:

mellow said... [Reply to comment]

wow ! baru 23 hari in 2011 , dah menang 17 prizes . congrates ! :)

Miza Yusof said... [Reply to comment]

tahniah kak nana :)

ibuayu said... [Reply to comment]

tahniah dan selamat bercuti

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!! happy holiday!!

shera haifa said... [Reply to comment]

tahniah sis..

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

tahniah..selamat berholiday..

~♥ iella ♥~ said... [Reply to comment]

dasyat..baru ja bln Januari dah menang kali ke17! Klu smpai hujung thn nie agak2 leh menang smpai kali ke berapa la nOooo....

TAHNIAH...

zura@iwan said... [Reply to comment]

tahniah beb...

mummY2Y said... [Reply to comment]

congrats..
hadiah weols da sampai ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...