MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 7, 2011

menang tempat pertama cabutan bertuah ibu emir

alhamdulillah..rezeki pagi jumaat tq kat mz yg inform kt fb, mamalyna & mamaiqy yg inform kat shoutbox..kalau tak aku tak tau pun...menang hehehhe...tq juga kalau ada sape2 selama ni yang rajin inform pasal kemenangan tu yea..tq korang...korang memang bezz!!

tuan punya blog MALAYSIA GIVEAWAY, mira aritu ada menang RM2k! contest kat nuffnang,bezz gila kan..bertuah badan.. jadinye mira telah baik hati untuk kasi sikit habuan, cara dia senang je just drop komen je dalam entry thank you pizza hut & nuffnang pemenang dipilih berdasarkan lucky draw.

aritu ada orang tanya, kat mana aku tau contest2 baru??ha ni nak kasi tau..kat malaysia giveaway ni la kdg2 aku refer klw nak cari contest,& GA

haih..tak sangka plak bertuah seramai 73 orang yang join. aku menang tempat pertama RM30 sape nak kasi??hehehe
alamak segan gile mira mention "nana antara pemain contest yg sangat tegar"
sementara je ni mira..esok lusa xtau la tegar ke tak dah hehe..

tq dekat emir yang comeiii ni sebab cabut nama auntie yea...
nota kaki : semalam dapat RM20 arini dapat RM30 haih...mungkin ada something lagi kot dari sabah untuk korang?hehehe...

kemenangan ke-9 untuk jan 2011


21 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah makin byk dpt cash..tahniah

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..murah rezeki tul..tahniah!!

mama rifQy said... [Reply to comment]

mmg bertuahhhhh nannanananaa!!

cikpuanhady said... [Reply to comment]

wahh..tahniah dear..banyak tuuu..

Tolong saya boleh? :Jom vote saya..^_*

atty's said... [Reply to comment]

Tahniah nana..leh g makan piza..

Hezesuze said... [Reply to comment]

fuyoooooooo dapat cash tu huhu
tahniah nana!!

Miza Yusof said... [Reply to comment]

wow! tahniah kak nana :)

CaDLyNN said... [Reply to comment]

congrats

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wah... berbaloi ko rajin join contest..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats tau!! beshh tu menang cash ;)

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

hehe alhamdulillah..
seme cash2 tu dah masuk pun penganjur sgt pantas

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tq ayu..alhamdulillah rezeki new year

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

hahah na..tq inform ye panjang nye nama nanaaaaaaaaaa

Nana said... [Reply to comment]

@cikpuanhady

has tq hehe good luck utk contest deqlis

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

kak aty-hahaha..duit tu nk nk bli souvenir kt kengkawan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze

heheh tu la nye sonok gile dpt adiah cash

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof

tqvm miza...

Nana said... [Reply to comment]

@CaDLyNN

tq lyn..

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe mz pon suke kan klw menang cash
tq inform yea

zura@iwan said... [Reply to comment]

wahhh...rezki2 ko ni...

pstt x sbr nk dpt GA dr ko ni..haha..Pizza2...

qemaishak said... [Reply to comment]

Tahniah kak..murah rezeki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...