MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 21, 2011

menikmati keindahan empangan semenyih

semalam kengkonon nk ajak amrul g tgk khurafat...sekali proposal di tolak mentah2....tak minat katanya...ceh...klw aku tau amrul xnak tgk cite tu dah lama aku g tgk sensorang...hehehe kita beria la tunggu dia blk nk tgk sesama...sekali dia xmau pigi...

bosan dok umah xde g mana semalam kan, amrul ajak la g umah lama dia kat semenyih tu..jumpe kawan2 lama...masa nak g semenyih tu kitaorang saje ikut jalan jauh, lalu ikut bukit langat & smpai pekan baru langat lalu ikut kuala klawang tu....

pastu sampai je kat empangan semenyih ni apa lagi..suh la amrul benti nak amek2 gambar...dah kotor la..air empangan ni..dulu2 pegi cantik je ijau...skang dah coklat2 sket..tapi still cantik tempat ni...tenang & mendamaikan...

cayang mama..

pasai apa sengih lagu tu...
lompatan muslimah yang xberapa sopan hahaha...
lompatan ala2 supan
1 happy family
dalam banyak2 gambar lawak btol aku tgk gambar ni
hoh...gile supe orang pregnant 5 bulan dah kan?hahahah...angin kuat gile tiup masa ni...dah terkembung2 baju...eh bila perut aku nak besar lagu ni ek heheh...
eh..eh..ada sahabat la kat tepi2 jalan tubalik KL singgah la kat satu tempat tu..jumpe sorang blogger...
sape ek?heheh...

25 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nana! serius.. mmg mcm pregnant..hahaha blh anta masuk contest ibu hamil menawan dlm pa&ma tu :p

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

hihihih prgnt tuuu...saje kasi surprise :P


eli nk sgt tgk khurafat tu..wiken ni la try hehe

sape la blogger tu ek

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

hehehe mcm pegnant lah!! siesssss...

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaa cute jek perot ko tu
wey suke aku tgk gambar ko melompat2
aku try buat mmg xjadi sbb gegar2 abis 1 badan

Cute MuM said... [Reply to comment]

tue tandanya damia akan dapat adik... hehehe...

Ya ALya said... [Reply to comment]

dah elok dah untuk damia dapat adik....hehhehe

wantie said... [Reply to comment]

Pandai angin tu wat peyot ko nampak chenggitu. testing dulu kalo pegnent leh besar sampai mana. hiksss...

Meh sini aku nak kasi aura.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

ha ah la nana, memang ye ke pregnant? suka la gambo nana ni ade je port yang shantek nak snap2

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheh comel jer pic pregnant tipu2 tu :p
me suka tgk pic bertiga tu-sgt sweet!!!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

haah la nana... mmg nmpak mcm peknen... klu yer pon xpe.. damia dah beso tuh... apelagi.. jom ar 23cm besar-besaran... hahahahahah!!!

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

baru nak ucap tahniah

qemaishak said... [Reply to comment]

mmg cantik view sini kan kak, qema penah p tapi dah lama, teman hubby mancing ..brkhemah tepi empangan nih..best!masa tu mmg air jernih sangat.

zura@iwan said... [Reply to comment]

wahhh....cantik view dia ek..best2 lepak2 dating kt cini..ngan si monyet plak..hehe...

uitt..picca no 8 ko sorang tu cm pregnan plak...haha..

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hahah tu la nye kan
sebijik nmpk mcm org peknen haha
bole anta gmbr ni utk contest2 kt blog juga nih hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@

hahaha...lawak btol tgk gmbr pregnant tipu2 tu

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

hahah kan?angkin tiop kuat sgt

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

hahah insyallah...

Nana said... [Reply to comment]

@Ya ALya
heheh tu la nye nnati la tgk camne kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@wantie

hahah tu la nye supe org peknen kan

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

haha idok la pergnant btol2 hehehe....
ala port ni dah lama tak g la anje sebab jauh sgt klw nk dkt2
g ulu yam pon lawa

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hahah pregnant tipu2
hee mekaseh

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

heheh terer gile efek angin jaid mcm tu kan...
haih marathon ek hehe

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
haha jgn tertipu

Nana said... [Reply to comment]

@qemaishak
owh penah berkehmah ek
bez kan sini
tp air dia dah tak jernih dah

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan
haha monyet tu kira eksedori tambahan la
ras suasana dalam utan
haha tau xpe
kena tiop angin
baju tu nampak mcm pregy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...