MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 10, 2011

menjawab soalan : kat mana warisan rimba??


oleh kerana ada orang yang bertanya kat mana warisan rimba ni?ok meh sini aku nk tolong jawap hehehe...

1. soklan dari fara
2. soklan dari lierose~qieme & kina
3. soalan dari bionic women

ok kalau korang nak tau warisan rimba ni letaknya dekat belakang zoo negara, kat hulu kelang.landmark dia zoo negara, dari zoo negara korang terus je sampai hujung jalan terus je xde belok2 agak2 dalam 4 km dari zoo tu,.nanti korang akan jumpe kawasan kampung dalam tu...ada la rumah2 kampung.

terus je sampai korang jumpe jalan kecik & ada sungai kat belah kanan korang, terus sampai hujung jalan, sampai kat kolam ikan belah kiri, belok & korang akan nampak singboars ISI RIMBA belok kiri & terus lagi sampai jumpe CHALET JINBARA lepas je chalet jinbara tu, korang akan nampak WARISAN RIMBA

kalau korang nak tengok map, harga chalet & contact person bole tgk kat blog WARISAN RIMBA tp blog ni tak aktif..gambar2 pon xbanyak..banyak lg gmbr kt dalam blog aku kekekek...ok kalau korang nk book chalet, korang ck p gini, saya nak chalet kat kawasan depan, kat kolam..kalau korang tak cakap gitu korang akan dapat chalet belah belakang, jauh skit dari kolam hijau tu & klw nak dapatkan chalet depan kolam korang kena book awal2 sebab ramai org berebut nk chalet depan kolam

perhatian kepada geng potong..sila dengar rintihan ahli geng gelombang biru ni hehehe..suziey sila jawab..
ekceli dulu aku penah wat entry pasal contact number chalet warisan rimba ni..tapi xpela..oleh sebab orang dah tanya kan..aku jawab lagi sekali...

32 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

thanks nana kasi info..mana le tau one day nak ke sana..

MRS. K said... [Reply to comment]

dokek dah tu.. leh terjah nanti.. huhuhu...

zura@iwan said... [Reply to comment]

alamak...x tau arr kt mn ...ko ceta ku pon x taw..kakakaka...

x per2...ko kasi ctc no tu kan..nnti nk terjah cal je kan..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

wohoo..mau buat red devil gathering plak kt warisan rimba ni ke? ouh i likeee...cewah dh ade theme tu red devil..hahahaha:p

ok akn diusulkan dlm mesyuarat lembaga pengarah geng potong thaipusam depan..haahaha:p

Cute MuM said... [Reply to comment]

memang cantik tempat tue.. tapi belum pernah pergi..hehe..

LiErOSe~QiEmi said... [Reply to comment]

owh kt kl ker.. tak sangka ada kawasan yg cantik ek blakang zoo tu..

thanks bagi info, mane tau nxt time nak pegi ;)

puan nina said... [Reply to comment]

kak nana fm dah sampai..bestnye main air..Danial besar ckit nk bawak g mandi-manda lah

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

bravo kak nana!

*nampk nya geng potong dh baca..smoga mendapat perkenan dr geng2 potong yg lain :D

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sangat suka baca komen suziey tu..he he he..moga menjadi la red devil gathering kat warisan rimba nie..leh mandi manda...sukanya...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ahah
mcm best!!
huhu..
nnti meeting laa..
sekian..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

farra & ayu:

teruja mau join kah? hehe..will plan for it..klu permintaan memberansangkan..ecewah!

red devil theme tu tkt ade yg pakai lingerie merah buat mandi manda..hahhaa

ieda said... [Reply to comment]

aah cantik .. kalau ke kl leh call nana .. mintak tunjukkan .. boleee :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

thanks nana!! teringin nak terjah gak hehhe

Hezesuze said... [Reply to comment]

uwaaa sampai lani tak terjah lagik huhu

uiks dj epoi pun plan nk buat gath kat sini...lagipun tempat tu member dia punya so kalo buat gath dia leh book sume tmpat huhu

mama tisya said... [Reply to comment]

hah bgs gk nk wt gathering sini...color merah sgt suka...hehehehe...adik kita aritu pn ada familyday sini

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

ok kak aty..hehehe kalau tak jumpe call je owner dia tu

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K

ahh..dekat je...xjauh kan putrajaya ngan hulu kelang hehhe

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan

heheh xpe beb mana tau nanti hang mai kl hang call je no kakak tu tanya direction

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

hehehhe tu dia..geng potong dah datang reply
hrp2 mendapat perkenan dari geng2 lain hehehhe

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM

sangat2 cantik tak tipu punye...

Nana said... [Reply to comment]

@LiErOSe~QiEmi

heheh tula ramai tak tau tempat ni wujud

Nana said... [Reply to comment]

@puan nina

hehe ok..sorry ek lambat....umur stahun ok dah nk mandi2

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

hahahha tu la nye..cpt je geng potong komen kekeke
hrp2 menjadik la kan

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hehheheh tu la nye...harap2 menjadi la kan...

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha

eheheh silakan buat meeting yek...permintaan dari geng gelombang biru

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

kena wat ni suziey dah msk tahun 2011 dah ni heheheh kena berjumpa2 an

Nana said... [Reply to comment]

@ieda

kak ieda-heheh nk tepat lagi bole call owner dia tu

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

blk msia nanti mesti terjah tau mz

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze

kak kita wat je la sendiri nk tgu dj epoi ntah bila ntah dari thn lepas kata nak buat xde pon hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tu la nye..kali ni wat gath kt tmpt mandi2 plak kan sure sonok.owh adik penah dtg sini ek

ita cutevirus said... [Reply to comment]

suziey,
adoi,,
kalo ada yg pakai lingerie merah memang parah..
huhuhuh

Kaseh said... [Reply to comment]

salam kenal nana.. mmg nak sgt pegi warisan rimba ni..thanx for the info dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...