MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 4, 2011

menjawab soalan : mcm mana nk menang contest, GA & lucky draw?

dalam entry menang saguhati GIVEAWAY DARI SHAWLSAYUCINTA
ada sorang insan bertanya kan soalan...TIPS untuk menang GA or CONTEST.


ok sebelum aku nak share entry ni, aku nak cakap..aku sebenarnya tak layak nak kasi tips..sebab ada orang lain yg lebih hebat..macam kawan geng tegar CGL MZ & CUTEMUM (stakat entry ni di tulis diorang dah ada 7 kemenangan untuk bulan januari 2011)
tapi apa yg aku tulis ni semuanya dari pengalaman diri sendiri...tak bermaksud nk riak, bongkak eksyen atau apa2 jela ayat yg sewaktu denganya...

buat nor atikah..& kwn2 yang lain mcm aku penah tulis dalam blog pasal tips nak menang CGL. menda ni susah juga nk cakap.. pokok pangkal nye RAJIN & kalau dah rezeki tak kemana...

kalau berminat nak tau & nak tengok juga komen2 berguna dari kawan2 yg selalu menang bole masuk kat entry ni yang aku penah publish masa 30 november 2010.

tips nak menang Contest, GA & lucky draw (CGL)



9 ribu orang memberikan idea bernas:

tomatokering :) said... [Reply to comment]

yupp ! kalau rajin masok memang ada rezki . :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

yep..RAJIN+KONSISTENT :)

Lelord said... [Reply to comment]

ekekekeke cayalah nana. aku yg dok umah senantiasa ni pun cam malas. skang tgh merajin kan diri.

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

rajin tu yg tak semua org ader kan..termasuklah diri ayu...huhu

tiefazatie said... [Reply to comment]

btol2..rajin2 join je..semua itu rezeki msg2..=)

Miza Yusof said... [Reply to comment]

betu tu kak. kena ajin dan jangan pernal kenal erti putus asa. usaha tangga kejayaan. kena kreatif juga. serlahkan bakat terpendam :)

Chaiyok! Kak Nana memang ratu contest sebab tu Miza banyak rujuk dekat blog contest kak nana mana-mana CGL yang Miza terlepas pandang :)

Nana said... [Reply to comment]

tomato-hehe stujukan

mz-itu la rahsia utama dia

lelord-hehe sementara aku rajin ni weh esok2 xtau la camne hahah

ayu-hahah ayu rajin kelain kot opss

ifa-kan?tu jek rashianya

miza-hahah sabo jekla blog miza pon akk rujuk gak klw nk tau mana2 contest

Nor ' Atikah bt NorBaki said... [Reply to comment]

hahahah akak ni... bole lak buat en3 yeee,,, ika dh bce dh... tips2 yng akak penah post tu... nak minta izin copy bole?ika x buat untk publish kat en3 pon, nk buat simpanan sendiri... sbb ika ni jenis lmbt fhm.. so kena bce byk kalo baru leh fhm lebih... bole ye kak? =)

Nana said... [Reply to comment]

ika - hehee..silakan..kalau tak paham no 7 & 9 tu baca btol2..apa isi dia..tak paham juga nanti bole tanya yea jgn segan2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...