MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 5, 2011

new BE + CASH & shortlisted

ni namanye entry malas ehhehe..sekali harung 2 cite dalam satu entry. cite pertama :

walaupun 3 BE dah jadi ME tetiba ada lagi satu BE masuk...ok la tu dari xde kan..so skang dok ada 2 BE kat blog contest.

pembakar semangat nak berblogging dengan lebih jaya hehehe..bak persoalan dari mamatisya klw nak dapat BE kena rajin cashkan betol ke?ada sape2 bole tlg jawapkan?


selama setahun bersama nuff arini dalam sejarah..aku baru nak cashkan..amountnye?tunggu la dapat cek nanti

cite ke 2:
damia tersenarai antara 14 shorlisted dari 95 orang anak-anak comel dalam kontes Anak-anakku Comel Bergaya
ada juga aqish (anje) kat situ..good luck!
gambar gedix damia ni dah penah menang tempat ke-3 contest gaya si manja berhari raya
harap2 baju merah ni ada ONG hee.....

20 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

otai2 blog yg ckp, kalo slalu cash out bole dpt BE cpt..ntah la..tp kita br jecashout 31 dec..tup2 5jan dh dpt...btul kot...so jgn peram utk cash out..kot lg byk menunggu...ehhehehe...
tp kalo nk cash out tgu ujung bln tau, nanti br tk terasa lama tgu cek smp


merah mesti ONG punye

LyNn'Azlina said... [Reply to comment]

saya pun ada hajat nak cash out tp tunggu hujung bulan ni ar..hehehe..tak sabar nak tunggu ni...
berapakah nilainya sis cash out tu erk

Miza Yusof said... [Reply to comment]

tahniah kak. miza dah lama tak dapat BE baru. yang ada pun semua dah bertukar ME.

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wah, dah cash outkan.. nk beli apa tu hehe..

betul kt mama tisya, better cash outkan hujung bulan.. xdelah rs lama sgt tunggu cek..

~♥ iella ♥~ said... [Reply to comment]

wow..dah cashkan hasil titik peluh..mesti dapat banyak tuee...

Sila jelus...

http://fadthnwan.blogspot.com

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hehehe mesti byk tu--berapa ratus nana cash out? :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

betul2 kalo banyak cash out banyak berpeluang dapat banyak BE tu tips la..otai yang kasitau...tahniah damia...good luck k

mummy_ayu said... [Reply to comment]

mcm tu ker Amy? baru tau..nak gak la cash out..tapi tunggu dulu sbb ada dua BE tgh runing nie..
apa pun..tahniah...and good luck!
tul kata Amy, merah ada ong punya..

Nana said... [Reply to comment]

eryn-hehe xpela..lambat pun asal dapat xkisah dapat bila2..lagipun izan kata tahun baru kumpul yg baru la kekeke tu la tiba2 gatal nk cash kan

lyn-heh xbanyak la nant tgu cek akk tunjuk hehehe

miza-sama la..banyak dah jadi ME

zura-hehe nak beli ap?nak buat duit poket g oliday lalalalla.tu la eryn ada gak pesan gitu tp xpela lambat2 pon dpt gak kan

iela-xla banyak jadi la kan..sape nak kasi duit free hehehe

mz-ala segan la mz..xbanyak mcm mz hehhe nanti la cek sampai sy publish

Nana said... [Reply to comment]

anje-owh gitu ke hehe slama ni dok peram je xpela dah cash kan dah

ayu-moh ramai2 kita cashkan hehee

azura samsuddin said... [Reply to comment]

beshnyer, tahniah nana dah cash out duit nuff.... mesti byk tu, pepun tahniah sekali lagi.. rezeki

Hezesuze said... [Reply to comment]

weols masih konpius nie...sampai takat mane leh cash out duit nuffnang nie?? uwaaaa!!

oh my damia...sungguh clust picta itu huhu

Nana said... [Reply to comment]

azura-tq...xbanyak mana pon hehe jadila dr xde

kak heze-kak dah ckp 50 dah bole cash kan dah hehehe wah clust ke nyah ekkekek

Cute MuM said... [Reply to comment]

me ingat nak cashkan hujung bulan lepas.. sekali tue keluar jalan pulak.. terus terlepas.. ujung bulan nie kot baru cash kan.. xlah banyak.. tapi bolehlah top-up g jalan2 nanti..

zura@iwan said... [Reply to comment]

tahniah beb..ko dh leh cash out..ku bila la ni..


wahhh tahniah Damia...

Nana said... [Reply to comment]

uyun-hehe tu la nye jadi la kan wlpon xbanyak hasil titik peluh menulis blog haha mana ada titik peluh yg kuar pon kan

zura-hehe lama aku peram setahun beb

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

ucap sekaligus utk semua tu..tahniah dan good luck..hehe

Nana said... [Reply to comment]

heheheh mekaseh ayu

mama rifQy said... [Reply to comment]

oooooo..gituu ekk nana.kene cashout ek??
emm..betpi la tuh..otai mamatisya !!hehhee..nak kene cashout gak laa..tapi nih dah awal bulan.ujung bulan nih la cashout!

Nana said... [Reply to comment]

tu la kita tau pon dari mamatisya
kita ni xsabo haha malas nk tunggu hjg bulan lgpun nk try kumpul utk tahun baru tgk banyak mana ada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...