MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 5, 2011

pengantin 01.01.11

adeh cite basi hehe..dah tu asik di tunda je date publishnye...dah 5 ari peram buat tapai kekekek...

Majlis Perkahwinan Nurul & Azlan
Tarikh : 01.01.2011
Tempat : Dewan Komuniti Taman Ibu Kota, Danau Kota, K.L
Tema : Putih+Pink

mcm bese la..kalau amrul xde aku ke masjli2 kawen kawan berdua je ngan damia...skang damia dah besar ok la kan..xde nak meragam2...oleh sebab damia pon dah banyak g kenduri kawen, dia pon dah tau stiap kali siap2 nk g majlis kawen dia tanya
Mama nak g mana?
nak g orang kawen..
owh..dapat gula2 kan??
heheheh...klw g orang kawen je sure dia kata ha..dapat gula...

pengantin pompuan ni kawan baik masa aku keje kat petronas sekejap dulu..ingat tak?aku sempat keje 2 minggu je kat petronas kt klcc tu...tobatt xmau dah jejak sana lagi

banner...dulu time aku kawen xde buat banner2 ni..xde ongkos..hehe...buat mana perlu jek...yela dulu2 kawen sama2 tgh muda belia..mana ada duit banyak
pengantin yg sangat2 sepadan sama ensem sama lawa...
pelamin yg sgt sweet
cake..bila la nk buat kek tingkat2 mcm ni hehe...
kami anak beranak yang berdikari
hok aloh la..huduhnye muke aku
ni muke org malaz bersiap hehehe.. dah lambat kaedahnye sekali sekala kena letak gak muka huduh2 baru la tak kaber cun orang kata hahahah..
buat nurul & azlan selamat pengantin baru semoga berbahagia hingga akhir hayat

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Hezesuze said... [Reply to comment]

awat ko simple jek nana..?? huhu

Nana said... [Reply to comment]

kak sy mmg simple pon heheh
xde la nk bersiap mcm mak datin

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

awat benti kat petronas kak??

dmia dh bsr, mmg senang nk dbwk berjalan..lagi2 pmpn..tak lah lasak mcm mirza..haihh..jenuh..

zura@iwan said... [Reply to comment]

lawa la bj pgntin tu....nice jek...banner pon pink lg tue..hehe....

Miza Yusof said... [Reply to comment]

wow! semua pinky winky. hehehe :)

Tahniah. selamat pengantin baru :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

kek sgt lawa! pelamin+pengantin sweet!!

Nana said... [Reply to comment]

fara-hhoho panjang citenye....tapi akk benti seme sebab DAMIA...tak pela..xdapat gaji banyak pon anak plg utama

zura-kan sweet gile aku suka tgk

miza-ahh mmg pantin ni minat pink la

mz-pun suka pink kan hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...