MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 10, 2011

picnic @ warisan rimba part 2

part 1 tadi ramai yang tanya kat mana kan?hehe.. kejap lagi aku jawab soklan2 korang ek...sila jangan tak caya ek dalam KL ni ada tempat mandi bez mcm ni...

ok sambungan dari kisah part 1 tadi..kalau tadi gambar2 seme blom basah lagi kan..& seme pkai bj kale PUTIH, untuk mandi plak tema HITAM hehe..gedik plak dah nk bertema2 kan..hahaha...tokei chalet tu siap tanya kitaorang ni adi beradik ke?muka sama je..celah mana yg sama ntah pakcik tu main bedok je hehe...

kitaorang bertuah la..sebab kitaorang yang pertama masuk dalam kolam masa aritu, so air dia memang sangat2 clear..jernih gile2 bole nampak dasar..aktiviti dalam air mcm bese la...berenang2 itik & pastu budak2 ni nak main bola tampa plak...beli la bola kat situ semata2 nak main bola tampar dalam air..heheh sonok gile...sangat2 enjoy...

air kolam ni suam xsejuk langsung....berendam lama2 pon xpe
kami anak beranak yg mmg kaki mandi
aku tak tipu..jernih kan air dia?dah mcm kat pulau tioman je heheheh
damia berenang2 itik
seb baik amrul ada bole aku mandi puas2 hehehe
damia blaja berenang ntah bape kali tertelan air hehehe...
jernih kan?bole nampak kaki amrul kt dalam air tutgk la masing2 sebok ngan kamera..dah ada sorang terendam kamera dlm air seb baik x jahanamaksi anak katak hehe
seme2 pon kaki posing
ala2 model sabun lux pon ye kekeke...
aksi mulut ikan..sila perhatikan damia hehehe dia bto2l bertindak mengikut arahan
damia sorang je lari tema..swimming suit damia ada kale itam tp longgar xmuat
alamak terlindung muko den
ni bukan kumpulan black metal tau hehe
dayang2 bersiram
feeling ala2 chun dari cite meoro attack kekekek..
tu dia smash kencang dari aku hehehe....
tu chalet kitaorang depan kolamdah abes mandi sambung makan balik

24 ribu orang memberikan idea bernas:

LiErOSe~QiEmi said... [Reply to comment]

cantik la tempat ni... kat mane erk?? ape nama tempat ni???

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

nie dkt belakang zoo tue yew?

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

amboi mmg meriahhh!!! ternga nga tngok aksi korang hehe

Cik Jue said... [Reply to comment]

cantik..terbaiklah nana..nati nak pi sana..10q banyak2 ye sebab banyak kasi info tempat2 yang cun kat kl nie...

momguess said... [Reply to comment]

best
slalu kan ko g mandi kat sini

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

suka tgk gmbr aksi anak katak tu!!! hahahahaha

ita cutevirus said... [Reply to comment]

fuh!! nana,
geram ita nengok gambor air ni...
pe kate suggest kat geng potong (suziey, kak ina momguess & ayu) suh diorang organise next blogger gathering kat situ nak???
cam syiok!!!

zura@iwan said... [Reply to comment]

bez le nana...tingin aku nk join.hahaha...tp air dia dlm x? aku ni bkn reti renang..haha

BIONIC WOMEN said... [Reply to comment]

cantik2 semua gambar...best ler ada aktiviti camnih..bilalah nak merasainya

SyaNa said... [Reply to comment]

best gile korang!!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

wah bestnya pi mandi manda, kita mandi pi pool hotel jerk...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

nana slalu mandi kt sini kan??? yg entry mandi manda nana sblom nih, bkn kt sini ker??? mmg cantik la... siap ader chalet lg tuh....

Lyana said... [Reply to comment]

jernihnye nana..katne ni?

Nana said... [Reply to comment]

leirose-hehe kejap lagi saya jawab kat mana..leceh nk jawab satu kang sy buat entry

kina-yes..btol2

fara-hehehe pasni dah tau kan bole terjah ok

cik jue-hehehe ok...ur welcome sharing is caring...

kak guess-hehe baru 2nd time kak..tmpt lain kat area situ banyak kali la

fiza-hahahahah ngan damia sekali jadi anak katak

ita-hehe geram ek..klw tgk live lagi la geram ita..ok nanti kita kasi cadangan kt diorang

Nana said... [Reply to comment]

zura-xdalam pon paras pinggang je

eily-heheheh..bawa la family g picnic

syana-tu la..rugi ko xjoin aritu xpe ada masa lagi lenkali k

anje-ktorg mmg suka mandi sungai..tp kat sini bukan air sungai tp air bukit

kak zue-mandi kt sini baru 2x kak..kt tmpt lain area2 sini banyak kali la.mmg lawa tmpt dia

lyana-hehehe ramai tanya kat mana..kat belakang zoo negara

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sgt beshh~!! korang semua ratu posing--mcm mamatisya dan geng2 gak ni heheh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..bukan main posing lagi..ye la..cun la tempat nie...

Nana said... [Reply to comment]

mz-heheh seme mmg elergik ngan kamera hahahah tu yg jadi camtu

ayu-heheheh masing2 pantang jumpe kamera

Biqque said... [Reply to comment]

nana! kalo gambar no.8 tu u antar, i sukaaaaaaaaaaaa sgt :D

kakyong said... [Reply to comment]

mak aiii.. sedap nya berendam...

mama tisya said... [Reply to comment]

yg gmbr rmi2 angkat tgn tu dh gaya mcm gimrama dlm air yg slalu tgk dlm tv tu...hehehe

Nana said... [Reply to comment]

biqque-alamak yeke..hehehe xpe la contest dah tamat pon by the time saya publish entry ni hehhe

kak yong-heheh mmg sedap nak2 air dia tak sejuk

eryn-hahahah....deah la punye idea ni suh pose mcm2

AngahSayang2314 said... [Reply to comment]

cantik airnyer jernihhh kat ner tueeee

Nana said... [Reply to comment]

angah-dah jawab kat entry atas2 sila tgk yea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...