MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 6, 2011

P.I.Z.Z.A for you!!

STICKY MODE UNTIL 11/01/11

seperti yang dijanjikan...GA untuk tahun baru..sebenarnya tak rancang pun nak wat GA ni...tapi sebab aku sangat2 happy untuk bulan JANUARI ni saje ada 7 kemenangan...jadi nak share kegembiraan aku ni..ada la sket untuk seseorang yang bertuah....+ ada orang tanya xnak buat GA ke?hehe bukan xnak tapi xde idea nak kasi adiah apa..

kebetulan plak semalam ada budak pizza datang opis jual voucher..tiba2 tros datang idea nak wat GA kasi adiah pizza.dah tu voucher ada 16 keping xkan ari2 nak makan pizza kot?hehe...mau muntah pizza aku


oh yea...syarat2 GA korang bole tengok kat blog N.A.N.A & C.O.N.T.E.S.T
hadiah nye??voucher DOMINO'S PIZZA..just tunjuk je Voucher ni dapat la DOMINO'S PIZZA free xyah bayar sesen pon
voucher valid until 30 April 2011
adiah saguhati untuk 5,6 orang discount voucher mcm dalam gambar ni (bergantung kepada penyertaan)

so apa lagi??nak ke tak nak?kalau nak sila la terjah blog N.A.N.A & C.O.N.T.E.S.T

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

Nak Pizza tu!!!! hehe


Dah join tau!.. ;D

SyaNa said... [Reply to comment]

dominos????
OMG

zura@iwan said... [Reply to comment]

nk join gak...hehe...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wawwww..ratu contest/ga buat GA la...

Miza Yusof said... [Reply to comment]

Nak join tapi kat Kedah tkda Domino Pizza :(

AngahSayang2314 said... [Reply to comment]

layak ke angah nie???

Nana said... [Reply to comment]

ena-wah yg petama salah link plak tu keke

syana-hehe ko suke kan

zura-hehe ok aku dah cek

fara-ish..mandai jek xmau la gelaran ratu xlayak kekekke

miza-alamk sian dia xpe nxt time wat GA lain plak

angah-klw tmpt tu ada dominos layak je

kak ina kl said... [Reply to comment]

nak cuba nasiblah..kat umah ni semua hantu pizza.


ooo kalau dia sepupu kamu bolehlah oder bila kamu balik sana.

Imran nyambek said... [Reply to comment]

nyum.sedap.

zue @ annaleeya said... [Reply to comment]

kt kuantan xde dominos rasanya... huhu...

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

wallaaa.. ga di awal thn erk.. eemm nak join.. nanti sat nak terjah

Nana said... [Reply to comment]

@kak ina kl

kak try la ek.saya dah lama xbalik kelanta kak hehe mak je rajin balik kdg2 dia balik ada la dapat serunding dari sedara tu

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

hehehe...baiklah menjadi ok...

Nana said... [Reply to comment]

@Imran nyambek

hehe jom la join

Nana said... [Reply to comment]

@zue @ annaleeya

alamak kak xpe
nxt time k ehehhe

Nana said... [Reply to comment]

@CuTeMiUt78

hehe silakan..

Nana said... [Reply to comment]

@ciK mOt ©™

mekaseh tlg watkan hehe

eT said... [Reply to comment]

sonok nih kalo dpt mkn pizza...free lg sonok kan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...