MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 7, 2011

rindu kawan2

haih...aritu upload gamba sekolah utk join contest...tiba2 rindu ngan kawan2 aku...mmg la kebanyakan nye still kt KL lagi, ada 2 orang je xde kat KL, sorang keje kat DUBAI jadi Asst chef sorang lagi kt kuching ikut asben bertugas.tapi bese la..bila masing2 dah kawen, masing2 dah ada anak..mmg jarang dpt jumpe..klw jumpe pon bila majlis kawen kawan2...

serius..rindu sgt time sekolah bila tgk balik gamba2 masa form 5 ni..dulu aku kat sekolah aktif juga la...librarian, pengerusi kelab kemahiran hidup, penolong ketua tingkatan sejak tingkatan 3-5 (kawan2 mmg vote aku utk jadi penolong kelas..pasal apa?sebab aku banyak ckp kot heheh..pastu aku jenis bole ngam ngan seme org tu pasal orang suke...uwek..prasan hahah..)

kalau cakap pasal sukan plak..aktif juga..masuk lompat tinggi, lompat jauh (menang pingat perak masa form 3) tu pasal la klw tgk gambar2 aku banyak gambar melompat hahahah.... lumba lari menang emas 4x400m masa form 5.satu je sukan yg aku xminat..netball..hehe sebab sukan tu mcm leceh kaki gerak sket preeet..kena tiup wisel..kuar garis sket preet kena tiup wisel xbebas langsung kekekeke...tu psl aku xreti men netball.

aku ni sekolah perempuan..depan sekolah ktorang plak sekolah budak2 lelaki..mmg malu gile la kalau balik sekolah kt depan kita ada selonggok budak laki2 berkumpul..sanggup lalu shorcut jalan kt longkang sebab takut ngan laki..orang lain dok gedik2 ngan laki tp aku segan hehehe..tu pasal la aku xde boyfriend masa sekolah sampai la form 5...(memang xpernah bercinta masa zaman sekolah) kenal amrul pon masa tingkatan 4, tu pon bukan bercinta..kawan2 je

ntah bila la nk wat reunion ni..kalau rajin nak baca kisah di sebalik gambar2 kelas aku ni bole tgk entry contest ni
kawan2..aku rindu korang...
teka mana aku?xsusah carik je yg pakai uniform kale ijau
2 layout kat bawah ni aku nye design...lawa x?hee...menang no 2 layout tercantik..dapat RM150..hehe tgk dari jaman sekolah lg suka join contest kan hahaha...
5 mawar 2000name tag & badge pengawas media aku simpan lagi tau..
*entry ni ditujukan khas utk hida yg ada kat dubai..hye dekda...

8 ribu orang memberikan idea bernas:

mama rifQy said... [Reply to comment]

wahh..na xde pon gmbar lame2..mane ntahhh!!

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

kenangan zaman persekolahan.. :D

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

FB kan tempat jejak kasih :) me jumpa 2 org kwn sek rendah me melalui FB--both lelaki heeh semua dh beranak pinak :)

zura@iwan said... [Reply to comment]

aku pon tiba2 tingat zmn sekolah ni..best ms sekolah dl..hehe..

tp gmbr sekolah nk kena scan la kalu nk taruk kt blog ni..hg scan ke nana?

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

HEHE kita simpan na gambo tadika pon ada

Nana said... [Reply to comment]

@CuTeMiUt78

tu la nye zaman skolah plg bez xde nk fikir apa kan blaja je

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

tu la nye ramai kwn2 skolah jumpe dlm fb

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan

ahh aku scan gmbr ni simpan nanti rosak sayang kan scan bole smpn lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...