MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 31, 2011

sabah : kinabalu park

lepas g war memorial kami patah balik jalan menghala ke chalet, ni dah nak balik KK la...singgah sekejap kat kinabalu park. sini la tempat2 orang kena daftar sebelum panjat gunung kinabalu bayaran masuk RM3/person.

bila bayar je tiket masuk kat kaunter tu terus amek ke kanan, nanti ada mcm satu tempat khas utk korang amek gambar berlatar belakang gunung kinabalu...klw korang pegi pagi2 memang sure korang dapat tengok gunung dengan lebih jelas...tapi sebab aku g time ni dah kul 9.30 kabus je la nampak...gunung dah ilang..tapi aku xde la ralat sangat sebab aku dapat amek gmbr pemandangan gunung masa kt pekan kundasang.

aku rasa sure la klw korang datang kundasang ni nk tgk gunung kan...nasihat dari abang aku, memang kena tido semalam kat kundasang, esok pagi bangun awal2 pagi dpt la korang tgk gunung tu...kalau datang petang2..kim salam la..nampak kabus je....

mayb time aku pegi aritu cuaca agk mendung belah pagi tu pasal cepat je gunung tu hilang...waktu terbaik nak tgk gunung tu aku rasa dalam kul 7.30 pg - 9 ( ni waktu aku pegi aritu la..nampak gunung ni dlm beberapa jam je..) rugi kan dtg jauh2 tp xdpt tgk gunung..jadi sila rancang perjalanan anda...





18 ribu orang memberikan idea bernas:

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mmg berkabus jer erk... cantik tol view kt sana...

nana... better tuko iklan hb yg tu sbb ader iklan valentine... klu nak tuko yg xde valentine, tgk kt blog anje dan deqlis... akak pon ader wat entry pasal nih...

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

sambung lagi weii...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

lg besh klau nampak gunung tu--mmc pic suziey time dia dia sabah kan :)

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

MEMANG cantik pemandangan hijau tu...confirm mengantuk mata sebab kabus + sejuk2 kan..hehe

Gieyana said... [Reply to comment]

cantik betui view kt sini kan! Time ku g ngan zura ritu dpt gk tgk gunung nie although we all g day trip..teruja seketika!hihihi

bebs..ko da kt penang yer? Nk ngedate x? Hihihi

[-suziey-] said... [Reply to comment]

haih mmg frust la wei xnmpk lgsung gunung kinabalu..ekek..sian ko..sbr yek:p

Cute MuM said... [Reply to comment]

rasa tempat nana posing tue lebih kurang kat tempat uyun amik gmabr dulu..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

memang cun view kat situ, walaupun tak namapk gunung..tu dia suwoh ko dtg lagi nanti tu..

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
ahh la kak sentiasa berkabus..
siang2 je mmg kabus je la...
saya dah tukar kak..tq kasitau ek

Nana said... [Reply to comment]

@ciK mOt ©™
hehe sabar2...ramai tgh tunggu part manukan island..
nanti la pas raya cina sambung

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
tu la...agk hampa xdapat tgk gunung dari sini
tp xpela..ada juga gmbr latar belakang gunung aritu

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayahdamia
hheheh btol2 asik nk terlelap je sebab sejuk kan

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
gie korang g balik ari?jauh tu..
beb nanti apa2 aku sms tau...

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
tu la nye mmg frust la...
xnampak gunung pon aku ttp amek gmbr kat sini hahha

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
owh yeke
nampak tak gunung time tu?

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
hahaha tu la nye mcm suh dtg lagi je..
insyallah satu ari nanti

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

malam ni aku nak khatam ko punya blog... jalan2 sabah

Nana said... [Reply to comment]

hahah sila2 kan lynn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...