MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, January 29, 2011

sabah : kundasang war memorial

balik dari desa cattle, singgah la kedai makan kat dengan war memorial tu, aku oder mehun sup sedap...tapi mehun dia mcm gemok skit dari biasa hehe..bese mehun halus kan..ni besar sket...amrul plak oder roti telor..damia komplen " tak cedap la mama.." hahhah sebijik tiru aku..suka komplen2 pasal makan hehe....

lepas isi perut, terus naik war memorial tu, bayaran masuk sorang RM2, kat sini kira mcm tugu negara..tempat untuk memperingati mangsa2 perang jaman dulu..tak lama pon kitaorang kat sini...amek2 gambar pusing2 skejap je tak besar mana pon tempat ni..

bila dekat penghujung tu ada mcm beranda gitu kan...kalau la time tu bole nampak gunung kinabalu serius la cantik gile aku ckp..sebab tempat tu tinggi kan..pemandangan kat belakang tu hijau je....tp time aku g dah kul 9 lebeh gunung dah tak nampak
















10 ribu orang memberikan idea bernas:

kakngah said... [Reply to comment]

nice view..
ada rezeki nk pergi ke kundasang jugak la..

ieda said... [Reply to comment]

ermm sedap menu tuu .. mee sup ker tuu dik ??

waa cantik permandangan disana erkk .. tu belakang tu mount kinabalu ker ??

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wawwww...mmg tertgu tgu je entry cite sabah ni..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

mengidam nak mkn roti telur tu

lawa english garden tu :) naper nama english garden yek..

me dh click HB nana utk ari ni :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

baru nak baca cita kat sabah...banyak yg tertinggal...cantik tu..best..bila la nak sampai sana..HB kat sini..

Sukma SuKkma said... [Reply to comment]

Syoiknyaaa dia jln2...oic yg ada mungeee purple tuh cute :)

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik kt tmpt jgn pijak tu..damia nk ikut ibu nye posing yg depa tgn tu tp mcm confuse ye...

Nana said... [Reply to comment]

kak ngah-mmg cantik....tak sia2 jalan jauh2 serius berbaloi

kak ieda-ahh mehun sup yes kt belakang tu gunung tapi tak nampak puncak dia dah kena tutup ngan kabus

fara-hehehe kita pon tunggu2 entry wr dia tu

mz-heheh nape nama dia english garden?sebab mangsa2 perang tu seme orang putih

ayyu-heheh ada banyak lg entry pasal sabah ni...mmg lawa kt kundasang ni

sukma-heheh sesekali nak jadi feminim skit

eryn-hahah damia tu la nye kena ikut je arahan ibu dia

hasrul hassan said... [Reply to comment]

Salam .. sernoknyer berjalan2

Nana said... [Reply to comment]

hee sonok la.sekali sekali spent time ngan family

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...