MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 27, 2011

sabah memang bez!!

hye korang...arini dah start keje...penatnye haii tuhan je yg tau....malam tadi flight delay kul 8..sampai kl kul 10 malam...gedebuk gedebak naik shuttle bus smpai KL Central dah kul 12.10 malam..LRT pon dah tutup...seb baik ada kawan amrul tlg jemput...

klw ikut hati mmg nak MC je arini..sebab mmg flat gile2 dah ni...tapi xleh la...kang nampak sgt kan..cuti 3 ari, pastu arini MC plak..hehehe...sakit tekak, sesema seme ada nih...perubahan cuaca kot...

atas permintaan ramai..insyallah aku akan buat entry pasal sabah ni ber PART2 kot...hehe.. asalnye nak buat 3 part je..tp ramai yg suh kasi review tempat2 menarik kat sabah kan..ok nanti aku akan buat review pasal sabah k..

cuma pening tak tau nak mula dari mana hehehe...ok la untuk kasi cuci mata dulu...ni ada 3 keping gambo kat KK aritu

gambar berlatar belakangkan gunung kinabalu, gunung tertinggi di malaysia
ni plak kat desa cattle ala2 new zealand gitu..time ni kabus dah nak tutup gunung kinabalu
ni plak kat pulau manukan...bez gile snorkeling!
malam tadi aku mimpi panjat gunung kinabalu...hahaha..sekali baru nak panjat mak aku call...tanya dah balik ke belom kekeke...serius la...aku ckp sabah memang bez!!!

23 ribu orang memberikan idea bernas:

Miza Yusof said... [Reply to comment]

bestnya kak nana bercuti kat sabah :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..tgk pic sikit pun dah tau best...tak sabar nak baca lagi...
HB kat sini...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

cepat review..xsbr nk tgk gambar!!

Just said... [Reply to comment]

happy klu org semenanjung g sabah and enjoy kat situ.. i tunggu your entry bout my hometown... :D

Cute MuM said... [Reply to comment]

bestlah nana pergi nampak gunung kinabalu.. kitorang pergi tak nampak pon... kabus tebal sangat...

pulau manukan yang paling cantik rasanya kot.. ramai orang tgh snorkeling...

Cik Jue said... [Reply to comment]

bestnye pergi bercuti..ok kita tunggu n3 sabah..tak pernah pergi tapi dapat tahu kisah kk pun ok gak...

mama tisya said... [Reply to comment]

hah cpt2 update part by part...sure pnt ..kalo dpt sambung cuti best kn..hehehe

eLYies said... [Reply to comment]

jeles..jeles...org tu pi sabah bah!!

Hidayah said... [Reply to comment]

sbg org sabah saya ucapkan terima kasih atas puji2an...hehe sabtu saya lak nak blk sabah,da 4 bulan tk balik hehe

nanakimie said... [Reply to comment]

wah,bestnya!

qemaishak said... [Reply to comment]

wah cantiknya..nanti review tempat stay skali ye kak senang nanti leh refer nk p bercuti.

atty's said... [Reply to comment]

tengok gambar pun dah teruja..

tak sabar nak tunggu nana citer nie

juelee said... [Reply to comment]

sabah memang BEZZZZZZ..saya pun nak p lagi skali ngan famili, tunggu rayyan beso sket..

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

tak sabar nak tau citer sabah part by part...

I-sya said... [Reply to comment]

nana.. sabah mmg best. suka sgt pemandangan di sabah compare to kuching.

tp tu la gi sabah pun 4 thn dulu. anak kocik yo lagi. nnt plan nk gi lg lah. :)

SyaNa said... [Reply to comment]

ka..sabah mmg tebaekkkkk

InaAchik said... [Reply to comment]

KK sgt best!!!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

cepat upload piccas kt sabah... tak sabo nak tgk...

Lelord said... [Reply to comment]

cambeshhh jek aku x penah g sabah swak...balik cotini nk g langkawi jek

mummY2Y said... [Reply to comment]

aritu baru baca kat n3 blogger pasal pulau manukan..mmg cantik giler..

zura@iwan said... [Reply to comment]

x per pelan2 la beb...nnti buat le n3 g sabah tu..hehe....

mmg best sabah...esp kundasang...gunung kinabalu..

GoJeS said... [Reply to comment]

geram tgk laut tu...mau tgk lggggg:)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes jeles tgk all the pics!! nak pegi gak lah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...