MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 5, 2011

saya sangat terharu ada buat entry khas untuk saya..

ketika & saat entry ni ditaip (kul 1.30ptg) aku sanggup tak pegi makan..sebab aku tak sabar nak buat entry ni hehehe....sungguh terharu bila ada orang buat entry khas untuk kita..jangan kata buat entry la..cukup sekadar dia mention nama kita kat dalam blog pon jadi la..mesti senyum2 kamben hahha....

antara kawan2 yang selalu dok mention2 nama aku dalam blog dia :
1. mz
2. cute mum
3. anje
4. mama iqy

sebenarnya ada ramai lagi selalu dok mention2 nama aku dalam entry diorang (kak heze, faradhelina, mamatisya, lyn azlina, ayuibudamia haihh ramai la )..tu pasal la aku selalu terbatuk2 tu ada je orang dok sebut2 hehehe perasan giler.ok berbalik kepada topik.

arini MAMAIQY ada buat entry khas siap nak kagum2 plak..adeh..jangan la na..segan saya xde apa yang di kagumkan ok..saya lagi kagum dengan NA sebab NA selalu buat entry2 macam ni. serius..saya belajar dari NA kdg2 kita kena buat satu entry penghargaan untuk kawan2 kita..kan?saya perhatikan NA mmg selalu buat entry mcm ni ."Me kagum sbb she can reply all the comment"

tu la yang MAMAIQY cakap..sebenarnya tak semua komen2 aku sempat balas...kadang2 tu memang tak terbalas juga...tapi kalau ada masa mmg aku akan balas satu2 komen...kadang2 tu kalau entry menang2 tu aku akan balas di akhir sekali..cakap tq semua...kalau rajin aku balas satu2 heheh tu kalau xde keje la...bukan nye apa..aku rasa bukan senang orang nak datang komen kat blog kita kan??so jenis aku..kalau aku ada masa aku akan balas la komen2 tu sebagai tanda penghargaan kat mereka2 yang datang komen...tq semua..& sorry la kalau ada yang tak terbalas tu..auww tetiba rs mcm artis plak nk balas2 komen peminat muakakaka gile verangan!

ok satu lagi...aku sangat2 terharu bila mana topik dari entry aku di kembangkan di blog kawan2 yang mana mereka ni kasi pendapat dari pandangan masing2 mcm contoh yea..

entry GA2 arini adalah mengarut??
masa aku buat entry tu..ada 2 orang kawan dah buat entry yg sama anje & nad mama zakwan. diorang kupas habes2 suka aku tengok entry tu..ramai plak tu yg komen

pastu pasal entry hadiah contest tak kunjung tiba??
ada 2 juga kawan yang tolong kasi kupas isu tu dari pendapat diorang sendiri.bagus korang..kasi PANAS itu penganjur kekekeke...

1. anje
ada 29 komen kat blog anje pasal isu ni...good job anje! berani bersura...

2. Miza pun buat entry yg sama selepas di baca kt blog aku..komen kat entry tu ada 51 dah setakat ni. miza pon good job! xyah nk takut2 nak buat entry mcm ni..lantakla kalau ada orang tak suka pon...
hah ni yang terbaru..lepas mz baca entry aku pasal camne nak menang Contest, GA & Lucky draw (CGL)
mz pun pun kasi tips dari dia sendiri. hah apa lagi korang?sifu dah turunkan tips tu sila baca yea..hehe
haih..terharu rasa di mention dalam blog orang femes ni.hehehe..

penat nye taip..sebenarnya kan banyak lagi nk tulis tapi xlarat nk g makan dulu hahahah...cam bese la..autopublish

23 ribu orang memberikan idea bernas:

Cute MuM said... [Reply to comment]

memang blog nana best pon..
sebab tue ramai orang suka datang baca entri n kupas entri yang best2 tue...
nana dah leh kalahkan aris popular lah... heheh..

mama tisya said... [Reply to comment]

femes dh ni..nanti nk minta sign autograf..kot2 lps ni follower pn rmi mcm gf KFCM

ciK mOt ©™ said... [Reply to comment]

femes dah ko weii...tak lama lagi 1k follower...hehehe

Hezesuze said... [Reply to comment]

Otograp plezzzz...hehehe

zura@iwan said... [Reply to comment]

mmg ko femes nana....vangga plak aku...hahaha....

tahniah weyy..

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

setuju.. blog nana mmg best.. xjemu baca... famous gitu.. tahniah!!!

Myra Jay said... [Reply to comment]

Thniah ye Nana.. Nana skg leh jadi contoh untuk blogger lain..
Kira role model untuk Myra la.. hehee

Ena said... [Reply to comment]

Nak sain... nak sain.. hehehe...

Tahniah Nana.. :D

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

pheww! nana mmg ptt dikagumi pon..asyik lucky je tau.. haihh..

tk lama lg nana femes la punya..dh ramai blogger kenal nana..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said... [Reply to comment]

mmg patutpun blog nana di puji. kina pun suka g blog nana.

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

na mama iqy memang suka tul buat entry penghargaan...semalam ayu ader lagi sorang teman baru yg buat entry khas utk ayu...hehe...ok lah kan kalau ader org minat blog kita...hidup blogger!!! haha

LyNn'Azlina said... [Reply to comment]

sis nana mmg jadi icon tuk CGL...tq sis sudi mention nama lin azlina...
sis kena jadi sifu saya pasni...hehehe...
plg best jadi sis sebab sokmo bertuah...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

i like this entry!!! me suka baca entry nana sbb boleh rasa nana sgt ikhlas--tu pandangan me lah :)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

seronok kan beblog ni... tp kak nana mmg ye pun..ggh nk jwb komen..seluttttt :)

auww nama ai pon adooo.. ;p

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

skrg nana dah femes.. dh digelar ratu menang contest hehe... alycia pun kalo nk tau pasal contest/GA terkini, tgk ajer kat Blog Nana hehe..

Nana said... [Reply to comment]

uyun-aiseh...segan la xde bez mana pon kita cite pasal aktiviti harian je kdg2 je ada idea nk wat entry panas2 heheheh

eryn-hahah xmampu la nak jadi mcm jejariruncing..klw gitu kena suh amrul g main bola dlu hahhaha

izan-heheh gatal la ko...yg pasti aku xkan paksa2 org utk follow ngeeeeeee

kak heze-hahah gedik kuih sarang semut xnak?hehehhe

zura-haih hang ni jangan la..aku hanya la blogger ikan bilis kekekke

Nana said... [Reply to comment]

lela-alamak..terharunya..tq sudi baca ek kdg2 tu ntah hape2 ntah mrepek je lebey

myra-alamak haiiii xlayak seh nk jadik role model hehehe kita pon br2 je ada blog br nk msk thn ke2

kak ena-heheh tiba2 tahniah kekkeke nk sign ke nanti sy email

fiza-ala..klw psl menang tu seme tu hanya nasib kan??kebetulan kita bernaseb baik aritu...ada la..kalau x..melopong je heheh

kina-heee mekaseh saya suka klw org suka bc blog sy

ayu-kan?dahbanyak dah dia buat entry cam gini
kita ada baca ayu..psl blogger tu wat entry utk ayu

lyn-haih...mz lg sifu tau...hehe mz lg banyak pengalaman.....psl bertuah tu..mayb tu semua nasib je & rezeki berpihak pada kita

mz-hahahah i like ur entry tu..entry psl tips tu sgt2 suka
heee ikhlas kah??ngeh2x

fara-hehe kita hargai org yg dtg komen tu je...tanpa mereka sape la kita

alycia-hahah diorg ni suka2 jek kata ratu segan la...hantu contest la bukan ratu hahah

mama rifQy said... [Reply to comment]

nana makin popular gituuuu!!heeeee....hehe.....!!!
me nih mmg cepat kagum ngan orang.sbb mmg tak mampu nak buat cam nana!!

Nana said... [Reply to comment]

ishhhh jgn la..xde maknanye nk pemes hahahah verangan sendiri je perasan pemes
ala...mayb sebab kita ni byk ms terluang tu la pasalnye bole nk balas komen2

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

wah dah glamour amour la nana ni...tahniah k kita suka tengok entry kemenangan nana tu...sangat2 bertuah k, kita kalo bab contst kat blog ni susah nak luck sikit

Biqque said... [Reply to comment]

agreed, nana sangat pandai jaga readers dan bloggers keliling dia :) tu la yg slalu bertuah tu :D

pasal tipu2 hadiah tu, dah macam kena tipu MLM company plak hehehe...bengong tul la yg menipu2 ni!

Miza Yusof said... [Reply to comment]

kak nana, memang ratu contest lah. tak tau nak capa apa lai. hehe :)
thanks ada mnetion nama miza tu :)
suka dengan blog akak. selalu terjah blog cgl ja. sebab akak sumber rujukan. hehehe :)

Nana said... [Reply to comment]

anje-hehe tq...ala anje pun bertuah menang dlm magazine tu bukan senang tau nk menang kan sure berjuta2 yg anta penyertaan

biqque-aiseh...hehehe tersipu2 malu nih hahahahha ala mayb2 time tu nasib baik je kot..kalau xde menang memang xde...kalau dah ada, ada jek hehe

miza-heheh jgn la kata ratu segan sungguh hahahah klw ratu malaysia nak juga.tq juga kat miza sebab mention nama akk dalam entry miza tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...