MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, January 29, 2011

terima kasih atas hadiah2 ni

adiah2 yang dikumpul...terima kasih kepada semua penganjur...


hadiah damia menang contest sinar raudah..beg anakku
ni plak adiah dari ejamaria..ekceli dia ad wat contest suh teka aidah beday anak dia..ntah mcm mana contest tu terpaksa di batalkan ats sebab2 tertentu..2 orang je yang sempat join contest tu...aku peserta pertama yang join...oleh sebab dia batalkan, dia kata nak kasi something la sebab aku dah join...heheh
dapat la tmpt letak pensil ni...
shawl adiah dari GA shawlsayucinta
beg liz clairborne adiah GA wish list by mummy yaeesh
ni xtau dari sape..towel kecik
adiah contest best moment siap ada skrol lagi
dalam skrol tu ada lukisan damia..hehe penganjur kasik seprise...
adiah GA Miakiddidles fm korea


6 ribu orang memberikan idea bernas:

saveme_zero said... [Reply to comment]

mcm² ko dpt hahh. bestnya. tahniah²!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats yer. byk tu hadiah heheh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..banyak tu dpt hadiah.tahniah!!

Sukma SuKkma said... [Reply to comment]

Murah rezeki ko Fau :)

LyNn'Azlina said... [Reply to comment]

banyaknyer adiah..best!syok...tahniah sis nana

mama tisya said... [Reply to comment]

hah adiah bersusun...cute la lukisan muka damia tu..nmpk mcm damia dh bdk beso....FM tu pn cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...