MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 14, 2011

terpengaruh juga register heartbeat hehe..

ni gara2 tengok blog gie ptg tadi la ni, dah lama sebenarnya nak buat tapi sebab tak berapa paham kan..aritu tengok blog MZ 2x dah dapat duit heartbeat ni bez woo dok saje2 dapat duit..dengan syarat korang kena klik2 la mendalah kotak pink diatas tu heheh....

sebenarnya aku tak berapa paham lagi menda alah ni..orang buat aku pon nak buat hahaha...kalau nk tgk cara2 nak dapatkan code heartbeat ni bole masuk kt blog MZ
ada dia ajar camne nk wat..aku pon polo step MZ kasi tu la.xpela..walaupon income dia 4 sen per click..janji ada kan..jadi la wat tambah2 pendapatan hasil berblog...

tengok..baru time lunch tadi aku reg dah dapat 4 sen..jadi la...4 sen pon nk kecoh ekekek...
jauh lagi perjalanan Another RM 49.96 to cash out..heeeee

selamat berklik2 disini hehehe pasni aku masuk je blog korang yang ada heartbeat ni aku terus klik2 kasi korang kaya hahahah...

aku rasa ramai arini up entry pasal heartbeat
antaranya
gie
zura@iwan
anje
cutemum

korang bila lagi nak ber
heartbeat?
aku telah berlaku curang ngan nuffnang kekeke...
MZ
kata heartbeat ni xkan efek status gliterati nuffnang kita
kalau tak caya sila tengok entry MZ ni :

sedikit tips psl heartbeat-- mcm mana nak bg laju sikit income terkumpul utk cash out tu



20 ribu orang memberikan idea bernas:

zura@iwan said... [Reply to comment]

hahaha...tpgaruh rkn budaya...

ok2...ku dh klik heartbeat mu..hehe..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

cayok2 u click me i clikck u

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

hahaha...ayu dah lama dah letak heart beat ni..since mz buat entry heart beat lah..tapi lambat sangat nak naik duit tu..sebab sikit2 kan..ok lah dari tak der..

Gieyana said... [Reply to comment]

hihihi..welcome2 to the club..kita sm2 tlg kengkwn dpt RM..:D

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

selamat berheartbeat!! me dh click ur banner:) income akan jd cepat kalau ur followers/frens sign up as member :)

eT said... [Reply to comment]

dah lama join heartbeat nih...
juz xaktif mengiklan kan jek..:p

nyway nana...eT tag nana 1 GA :)

http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/icontestblog-1st-giveaway.html

mellow said... [Reply to comment]

dah join dah . tp mmg lmbt nk nunggunye sbb blog tk bpe nk femes . hehe

all the best !

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

blm terletak lg heartbeat nih,tgula nnt heartbeat aku dpt signal,hahaha

ARIFFDA said... [Reply to comment]

i dh kilk2 yr HB :)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

bru HB hr ni!! yeay, dh click! :)

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan

haahhaha tu la tpengaruh
nanti aku klik hang punye na

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

hehe pakatan mengelik ni heh xpe klw nuff mana leh wat pakatan klik2 kan

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayahdamia

hehehe ala ayu anggap je duit tu mcm xde tau2 lg 6,7 bulan ada rm50 dalam acc kekekkee

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

haha sebab entry hang la aku terjebak kekeke aritu mz at entry ati blom terbuka lagi nk join

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe tq mz..sy tgk entry mz la camne nk dapat code dia tu

Nana said... [Reply to comment]

@eT

hehe ala et letak je kt blog..mana tau ada org klik2
ok dah wat dah ga tu

Nana said... [Reply to comment]

@mellow

heheh xpe2 sikit2 lama2 jadi bukit

Nana said... [Reply to comment]

@ARIFFDA
tq.hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina

hahaha tpengaruh gak ek
ok nanti kita wat pakatan klik2

Lelord said... [Reply to comment]

aku dah jangkit gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...