MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, January 9, 2011

tolong vote bole?

adeh...kena menebal muka plak nak suh vote2 ni...
minta kawan2 kalau sudi tolong vote...
cara2:
masuk kat blog DEQLIS
komen dalam entry tu vote NO 2
2. Nana - Kuching, S'wak
sorang kena vote 2 peserta...tak bole vote sorang saje..nanti vote tu dikira xvalid..mesti vote 2
lagi satu nak minta korang vote NO 28
No 28 tu sifu..Mamazharfan heheheh....
tq in advance kawan2....


18 ribu orang memberikan idea bernas:

Miza Yusof said... [Reply to comment]

done. good luck kak nana :)

eT said... [Reply to comment]

hehe...leh vote 2 je eh??
orait...dah vote no.2

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

gud luck Nana.
Kekda nak vote Nana jugak, tp buleh vote dua je. Apa pun kekda rasa Nana ada harapan..:))

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me dh vote hehe --me & u (2 & 28) penat lah nak fish for vote ni :p

mama tisya said... [Reply to comment]

dh vote

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

dah vote dua2.. gud luck yer ;)

Iman said... [Reply to comment]

Saya undi dua2 yer...hehehe


saya tag awak untuk join GA ni...jom...

http://www.izamirridzwan.com/2010/12/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

Iman said... [Reply to comment]

dah balik mengundi dah...hehehe

atty's said... [Reply to comment]

kty dah undi..

sW33tdARLiNG said... [Reply to comment]

dah vote
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

Izzatul Iman said... [Reply to comment]

dah vote!

CuTeMiUt78 said... [Reply to comment]

ok dah vote dah.. good luck ya

zura@iwan said... [Reply to comment]

dh vote..

Ciklinn said... [Reply to comment]

udah ku voteeeee

qemaishak said... [Reply to comment]

Done.Good Luck

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, dah vote mengikut apa yg nana suruh..no 2 dan 28..heh3x...ada hadiah x kalau vote ni...hah3x...

eh..ingat semalam nak jumpa nana nak ambik kopi. tp ms tu kat ofis br teringat, duk pk, mesti nana x bw kopi tu ke ofis, so x jd la..pm kat fb no hp nana bleh x?nnti kalau ana rs free, bleh je call nana teerus.

nurulazham said... [Reply to comment]

nana, nurul da vot you all..
feel free to vote mine... n win!

http://nurulazhamsfamily.blogspot.com/2011/01/vote-and-win-vote-for-deqnahelp-her-to.html

The 7th said... [Reply to comment]

hello, we are from the 7th,
we're having our opening big deals!!
and we've found that you are eligible for 30% discount as a rewards for joining our contest.
As for that you will get 30% off for any muffin package at The 7th.
Valid till the end of January only!!
Have a look and choose your muffins package and fill up the order form!

Happy muffins all!

With love,
www.t7th.blogspot.com
-The 7th-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...