MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 12, 2011

the tourist

ni la sebab musabab kami ke pavilion..amrul tetiba ajak tgk wayang..boring katanya asik2 tgk wayang kt wangsa walk hehehe....sesekali amek angin kat pavy plak..

xtau nk tgk cite apa..oleh sebab aku minat akak angelina jolie kan..so aku ajak la tgk the tourist...so far ok la cite ni..penuh dengan teka teki..permulaan cite ni agak bosan sebab slow skit jalan cite dia...tapi dah setengah jalan baru bez..nak2 bila kuar je aktor pojaan hatiku johnny depp.ala xensem dah abang johnny ni kan..dah tua la..apa2 pun aku suka la cite ni sebab pelakon dia aku minat hehehe...

ni damia yg minta amek gambar hehe abes seme poster dia nk amek gmbr
budak ni dah bosan tunggu abah dia q bli tiket
dah abes wayang berjalan ke sg.wang semata2 nak makan mekdi..gile lah pavy xde mdc?heran mokcik
ni kali first time aku saje xpakai kan damia pampes..time jalan2 saje nk test macam mana...kesudahanya damia berjaya!!! yeay..skang dah bole kata 100% diaperless
akhirnya..di usia 2 tahun 9 bulan...heeheh jimat duit mama...

28 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

citer ni bkn utk 18 ke atas..bole ek dbw bdk..aritu nk tgk tp takut tkleh bw ank...wah damia tk pki pampers dh time kuar...sybas

ita cutevirus said... [Reply to comment]

weehhh...
best nyer la damia da takyah pakai pampers...
ita nak try kat iyyad plak..
huhuhuhu

best ke cite the tourist tu?? nak ajak hubby tgk la..
huhuhuh

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

wah... tahniah damia..

juelee said... [Reply to comment]

jimat.. pempess mahaiii.. rayyan skang pakai CD je kat umah, nak kuo baru pakai pampes..

zAnNa@mAMaBaTriCE said... [Reply to comment]

lama tak tengok wayang..
ingat nak tengok tron or narnia pun tak kesampaian lagi nie..

wah..bravo ler damia

lia said... [Reply to comment]

mlm pon da x pakai diaper ker? apa tips utk mlm? aku x konfiden g malam la...

zura@iwan said... [Reply to comment]

kena beli dvd ceta ni...nk tgk wayang mls dh aku la ni..hehe..,.

gud2..damia bjaya x pakai pampes...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

tahniah to damia sbb tak pakai pampers dah...dah besar dah..
best ek cita nie..?

iNa said... [Reply to comment]

Ccongrats damia dh x pakai pampers.. :)
best ye g jln2 tgk wayang+mkn prosperity... :)

CaDLyNN said... [Reply to comment]

comey damia :)

[-suziey-] said... [Reply to comment]

waaa best tgk wayang..hehe..

ala jln2 senang je nana klu xpakai pampers..aku yg mencabar ni tido mlm n siang..aku xconfident sbb aku blm ready nk jadi rajin basuh tilam! hahahahahah:p tp mmg jimat giler..terasa beban tu kurang bila ank diaperless

atty's said... [Reply to comment]

besh ke tak citer ni nana..lom tengok lagi .

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

bestnya damia dah free diapers... airel klu kt umah akak free diapers la... stakat nih ok, cuma ader gak yg part tak smpat tuh... hehehe...

lagi satu airel duk taska... masa duk taska mesti pakai diapers kan??? klu tak pakai, sape yg nak layan airel yg asik nak pee pee jer kan??? huhu...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

wah, u bwk dania masuk panggung ker? hehhe

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

ntah la..bole je bawa budak hehehe
dah bjaya dah damia membebaskan diri dari pampes

Nana said... [Reply to comment]

@ita cutevirus
hehe tu la nye jimaat banyakkk
ok la cite dia sebab ada angelina hehe
tp agk slow skit

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
hehehe tahniah damia berjaya menjimatkan duit mama dia

Nana said... [Reply to comment]

@juelee

tu la pakai cd lagi save kan
nanti nk try la 2nd bb kekekkeke

Nana said... [Reply to comment]

@zAnNa@mAMaBaTriCE

hehehe narnia tu cam bez
tp kita tak tgk part 2
so xleh tgk part 3 nanti xpaham

Nana said... [Reply to comment]

@lia

heehe ko kasi kejut dia kul 12 mlm suh kencing..settle

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan

hehehe ok gak dvd bole tgk banyak2 kali hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

tu la dia pon ckp dah becar xyah pkai pampes heheh ok la cite agk slow skit

Nana said... [Reply to comment]

@iNa

heheheh jauh menapak nk mkn prosperity tu smpai sg wang

Nana said... [Reply to comment]

@CaDLyNN
hee tq..

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]

aku lak tak konpiden klw jalan2 tkt dia terkucil dalam suar..
hehe mmg wei banyak save bila dah stat stop bli pampes

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

biasa2 je kak...
xla wow sangat

Cik Jue said... [Reply to comment]

alhamdulilah ....damia memang bijak...

Nana said... [Reply to comment]

cik jue-hehe pasni klw g oliday beg dah kurang sket barang kekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...