MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, February 20, 2011

2 kemenangan di hari minggu

alhamdulillah...rezeki contest lagi

aku suke sgt...contest ni mmg bagus..kita bole baca tips dari kawan2 mcm mana nk g shopping dlm masa yg sama nak handle perangai & kerenah anak2...mmg aku paling suka baca tips dari pemenang pertama sengeh2 aku baca tips dia...sebab ada salah satu tips yg dia kasi tu pun aku biasa buat...part yang pinjam toy kt shopping mall tu...hahah pehtu sebelum nak g bayor kat cashier g simpan blk kt tempat dia

aku menang saguhati je..kata penganjur entry tu bagus..cuma ada lagi bagus la..tu sebab menang saguhati jek.hehe xpe tu pun aku dah happy dah...

tahniah juga kepada kawan2 lain yang menang ramai tu..kawan2 yang aku kenal...tahniah buat MZ, Alycia, Ibudamia, zt & has...(sorry..malas nk wat baclink tenet kt umah mcm sipot..sipot lagik laju..)

has tq ek inform saya..hehehe...semalam ptg mmg xbuka blog sampai la malam..pagi ni baru on9 cam bese...

yang ke -2 plak
menang tempat ke-2 colorful contest
ramai gak geng tegar cgl menang antara cutemum menang no.1, eb no.3, mz no.4 & saguhati alycia tahniah seme ek....


kemenangan ke-19 & 20 utk feb 2011

total 2011 : 40 kemenangan



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

40 kemenangan?kalu sebulan dah cecah 40, setahun bape pulak? wuiiiiyyyooooo!!!!congrats, congrats..!
bleh masuk malaysian books of records ^_^v

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

@Nad : 40 tu for Jan+feb ler :p

Nana : congrats yer :)

ibuayu said... [Reply to comment]

tahniah nana

Zana_MamaBatrice said... [Reply to comment]

congrate
menang lagi...
cayalah nana...

SyaNa said... [Reply to comment]

gile weyy
ratu contest ko ni
tahniah

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

tq weh btau aku..same2 tahniah ye kite ;)

b a m b a m ' s said... [Reply to comment]

wahhhhh!congratssss~! :P

Nana said... [Reply to comment]

tq semua yea..

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...dh 20 kemenangan..kita br 1 bln ni:)

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

tahniah nana.. mmg smgt bercontest tercetus dr Nana haha.. alahai, dah 40.. alycia br 3 bulan ni hehe.. chayok2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...