MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 22, 2011

3 Column kepada 2 Column

em..atas komen dari saudara umar faruq yg kata blog aku agak serabut...aku pon kasi tukar dari 3 kolum kepada 2 kolum...

tapi jangan tertipu...bukan aku yang kasi tukar ni..IZAN yang tolong buatkan hahaha..sorry la aku mmg fail bab2 coding segala bagai ni..mekaseh izan..dulu 3 colum pon IZAN gak la yang punye keje..hehehe..

so ok tak blog aku skang?serabut lagi tak?hehe..terima kasih la kepada semua yang kasi feedback...kadang2 kita ni kena buat sikit perubahan gak kat blog kita kan..baru la nampak menarik, tertarik kau lagi deboomm! hehe...

babai 3 column..
bila dah 2 colum ni baru luas sket pamandangan...hehe..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Miza Yusof said... [Reply to comment]

cantiklah rumah baru kak nana :)
makin kemas. perubahan baru ni :)
tahniah yaa :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheh kebetulan sama plak mcm umah me :) dh jd 2 kolum hgak--syamila yg tlg buat ;)

.:mama dhia:. said... [Reply to comment]

hahaha..same la nana..mmg slalu kak izan yg tolong repair n cantikkan blog..hehehe...

Adyshariz said... [Reply to comment]

owwhh..yelah nana..nmpk cam kemas jugak..emm..nk kene 2 colom la lepas ni

mama rifQy said... [Reply to comment]

baru cun !!! na pon suke template 2 colom!! nampak kemas!!

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak pon dlu pnah wat 3 colom.. tp mcm serabut jerk.. pastuh tuko 2 colom balik... hehehe...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

ye sgt2 suka blog yg 2 klm ni je kak..act nmpk lebih kemas & tersusun lah.. ctkk

cikpuanhady said... [Reply to comment]

nampak lebih kemas..me pon nak revamp blog tu..tapi takdan-dan lagi..

Jom skodeng :Yang best mengenai Swiss

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

ok gak :)

atty's said... [Reply to comment]

okeh ..dah kemas..!

risa said... [Reply to comment]

hehehe..pepel mataku...cantik beb!

SyaNa said... [Reply to comment]

haah kalo 3 mmg serabut
aku dulu sbb serabut tukar 2 balik

mama tisya said... [Reply to comment]

wah dh tukar 2 column

ahsfantasy24 said... [Reply to comment]

nice !
mata lebih selesa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...