MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, February 6, 2011

amek gambar semata2 nak join contest

agak malas plak nk update blog...hee...kami dah sampai KL malam jumaat ritu....dalam sejarah paling slow amrul bawa kete..baru la tenang aku sepanjang perjalanan...klw tak memandu anatara 140-160 km/jam tu bukan nama nye amrul la tu...jumaat ritu ntah ngape ntah...tetiba jadi pemandu berhemah drive 80-100 km/jam je...gerak dr penang kul 5 ptg smpai KL kul 10 malam.

sebelum nak publish cite2 kan penang layan la dulu gambar2 ni yg di amek khas utk join contest..hehehe..sanggup tu amek gambar semata2 nak join contest..ala aku rasa bukan aku sorang je gini..sure korang mcm aku gak kan?kalau xde gambar yang berkaitan ngan contest cepat2 amek gambar HANYA semata2 nak join contest kekkeke...

ni gara2 nk join contest baby & spec la ni...sebab aku xpakai spek kan..damia memang xde amek gmbr ngan spek..ni pon pinjam spek aunty dia...

aceh...ceh...kengkunun ala2 model la tu ngan baju tido nye hehe..
ish2...overnye anak sapa la ni hahaha..
good...
dalam banyak2 gambar aku submit gambo yang ni utk contest..nampak mcm gedix2 lebey je kan heheh...


18 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

kelas damia!!

mama rifQy said... [Reply to comment]

hahahaa..mmg!! na pon cenggitu gak! ambik gambar smate nak join contest! nih mt contest specky wow kan!!!

mesticun said... [Reply to comment]

ambil gambar kemudian tempek diblog....boleh masuk pertandingan ni.

# # mark zuckerberg berjumpa kembar jesse eisenberg !# #

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

sama kes gak ngan ayu..kalau rasa tak der gambar2 tu..cepat2 lah suruh anak posing kan..hehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

anak memang aset utk join contest hehhe

me dh click HB nana utk ari ni :)

Gieyana said... [Reply to comment]

sabar la ko Nana..tp mmg comey pon Damia beraksi..

e.l.i.z.@ said... [Reply to comment]

lama sungguh x amik gambar utk contest heheheh

umialya said... [Reply to comment]

Damia bakal model kot, wow... bergaya sakan

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
heheheh gedix adala

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy
hhahah tu la nye na...gile bercontest kan....cam ni la keek

btol2 contest tu la hee

Nana said... [Reply to comment]

@mesticun
wah contest...ok2 tq

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayahdamia
hahahahh tu la nye
mcm ayu selalu tgk gmbr yg khas utk contest tu mmg selalu sangkut...heheheh tak sia2 kan

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahahha btol2...tapi banyak contest had umur smpai 3 thn je
damia nak kena pulun abes2 ni sebelum masuk 3 thn

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
hahaha kata ratu contest kekekke

Nana said... [Reply to comment]

@e.l.i.z.@
ahh la eli dah lama xnmpk eli join contest

Nana said... [Reply to comment]

@umialya
heheh model utk blog je bole la gegge

SyaNa said... [Reply to comment]

hahaha comel gile damia
sporting plak tu

Nana said... [Reply to comment]

syana-heheh dia ikut jek apa aku suh dia buat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...