MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 17, 2011

baju hari ini

hari ni dressing aku g keje sama sejibik mcm dalam gambo ni...(mls amek gambo la)..carik2 dlm pc je ni..gambo yg pakai supe mcm arini, baju, suar & tudung yg sama..cuma aku xbawa goggle & life jacket je la g keje ahahhaa..pehtu xde la pakai slipar slekeh gitu kan...

apa yang bez ngan dressing aku arini??opis aku kasi pakai JEANS...ikut suka la..nak pakai anak jin, bapak je ke mak jin...dibenarkan...heheh bez kan?

sebenarnya..aku baru tau yang opis ni kasi pakai jeans...sian kan?aku keje sini dah masuk 3 tahun tapi baru bulan 1 aritu aku tau bole pakai jeans..puncanya aku tgk budak recep baru tu pakai jeans..pehtu aku tegur la dia..eh bole ke pakai jeans??

dia ckp boz kasi...wah...aku apa lagi..lepas tau bole pakai jeans, ari2 aku pakai jeans hehehe..senang xyah nk gosok2 aku kan mmg pemalas bab2 gosok baju ni...jeans memang penyelamat nak2 klw terbangun lambat..heheh...

opis korang bole ke pakai jeans?mana2 yang keje gomen tu opkoz lah xleh kan..nak pakai suar pon xleh kan klw keje gomen

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

46 ribu orang memberikan idea bernas:

cikmOt said... [Reply to comment]

aku keje gomen...gile ko nak pakai jeans...hahaha

Ena said... [Reply to comment]

nasib baik la akak ni bukan penggemar jeans.. sesekali ada la.. selalu slack je.. huhu

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

alangkah behnya kalo gomen kasi greelite pakai jeans n dress cm kita selalu pakai tu.. ahahahaha

Ena said... [Reply to comment]

tapi nak masuk opis kompem la tak bleh kan pakai camtu kan!.. sob3x..

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

wah, syoknya bole pakai jeans.. alycia keje gomen.. so, ari2 kn iron bj hehe..

wAnIe said... [Reply to comment]

tmpt saya boleh janji keja jln....teknikal kan...xkan nak bkurung bagai...hihih xkena lak...tp kdg pakai gak pakaian itu..namapk sopan santun gitu...hahaha tp ari xbyk keja la...mo ari nak naik tangga bagai pakai baju kurung nanti ada lak kwn2 lain yg ofer nak pegang tanga tungu bawah tue...hahahah

rina a.k.a jaijina said... [Reply to comment]

salam..kalau opis lame dulu mmg tak kasi pakai jean hari² biasa..hnye dibenarkan pada hari sabtu aje..tapi kitaorg ni manelah jenis nak ikut peraturan kan, belasah kan jugak pakai jeans, ekekeke..

LiErOSe~QiEmi said... [Reply to comment]

keje gomen.. tapii kalau pegi site ikot bos.. dibenarkan.. janji bos bagi.. klu bos tak bagi, jangan aaaa.. tapiiii bestnyeeee leh pakai ari2.. sgt jeless

juelee said... [Reply to comment]

TM boleh setiap Jumaat, casual day katanye.. tapi saya sbb keje luar hari2, so hari2 leh pakai unformal...janji keje siap sudah..

takkan gi site nak pakai bj kurung?? tak sesuaiiiii

adarnadzmie said... [Reply to comment]

bestkan klu bole pakai santai2 gitu..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

sempoi giler..
ayyu keja gomen..of coz baju kurung je ari2..kadang je pakai suar..tu pun slacks..baju kena sopan gitu...

Gieyana said... [Reply to comment]

Mmg sempoi giler ko dressing g opis..kalau ku mmg x leh.kena formal dress..nasib bkn 3 pcs..kalau idak mau berpeluh eden! imagine kalau ko bw life jacket n google tue..sure aku gelak berdekah3 bebs!hihihi

✿etiey erywan✿ said... [Reply to comment]

hmm confirm!!! hari2 bergosok. huhu...leh pakai jeans memang sempoi... loike!!!

Cute MuM said... [Reply to comment]

cute mum pon sama gak.. memang dari dulu pakai jeans.. nak pakai baju apa pon tak kesah..

[-suziey-] said... [Reply to comment]

perghh best giler bole pakai jeans..

Liza said... [Reply to comment]

Kalo saya pakai jeans, mau naik turun bilik KJ kena tindakan. Uwaaa.. Dia akan kata "Ko ingat sekolah bapak ko?"

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

company sendiri..suka hati nak pakai apa....ekekekek..

tapi lebih selesa pakai baju yg semi formal lah....sebab nampak juruh sikit nak didik anak2 org kan..ehe

SyaNa said... [Reply to comment]

aku ari ni pn pakai jeans
mcm gaya nk gi soping mall plak
aku mmg bleh pn..cuma xselalu la
cuma dlm opis tu aku cover ngan blazer la xla nmpk sgt kasual kan

zura@iwan said... [Reply to comment]

sonok arr bleh pakai jeans noh..kitaorg mmg formal...huhu..tp aku suka kalu keja pakai uniform le..x yh nk pk2 pakai bj apa ...haha.

rohana said... [Reply to comment]

buleh pakai jin, selamba badak je pakai, sangat suka! jin tset selipar adalah pakaian yg sgt selesa g opis, gaya apak aku ada share.. *mampos* hahaha.. ate kowser le nk beriye pon, naik turon tangga byk na kojer.. kekke.. klo pakai baju kurong atau jubah bos akan pandang 2 kali, hahaha.. terkejot gamaknye

mama tisya said... [Reply to comment]

wah staff br dh pki jeans dr staff lama yg dh kj..hehehehe...best la kalo ari2 pki jeans..tk gaya p kj..tkpn kalo nk ngular senang..heheheh

kita time kj bank dlu ari sabtu bole la pki jeans

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt\
hehehe mau dpt surat kan klw ko pkai jeans hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hehehe akk mmg xpakai jeans ek
patut la xpenah nampak akk pkai jeans heheh
tak suke ek

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA
haah...dlm mimpi la kot kan fiza...
gomen kasi pkai jeans
klw nk pkai gitu
jom la keje opis kita
hehehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
heheh
gomen mmg xleh la kan

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
hehehe...
kita mgm malazz nak gsk baju
hahah kdg nk cpt mmg pkai jeans je

Nana said... [Reply to comment]

@wAnIe
hahahahha..
buleh ek
kita ari jumaat tu pkai la bj krg
terasa nk ayu2 hahah

Nana said... [Reply to comment]

@rina a.k.a jaijina
hehehe...
sama la ms opis lama
ari sabtu jek buleh

Nana said... [Reply to comment]

@LiErOSe~QiEmi
heheh klw g site xkan pkai bj krg plak kan
boz penah xkasi ke

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
hehehe
xsesuai g site pkai bj kurung
berlendir ketiak hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@adarnadzmie
tu la..sgt bez bg org pemalas mcm saya
hahah
mls nk gsk baju

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu

kira ok gak la ek
dia kasi pkai suar
dlu kita keje semi gomen
xkasi langsung pkai suar

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
heheh sempoi kan..
kdg2 aku blasah je
baju ala2 tshirt haha
tu klw boz xde la.
suka2 ati aku je pakai
hahahah mmg aku mental la klw aku bawa google & life jacket tu g opis

Nana said... [Reply to comment]

@✿etiey erywan✿
ehhehe
tu la.
sejak tau bole pkai jeans
mmg suka bebenor..
xyah mikir nk gsk2

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
sonok kan
xde protokol sgt
berpakaian

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
heheh tu la
bahgia idop aku

Nana said... [Reply to comment]

@Liza
jk tu apa ek hehe

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayahdamia
hehe ye la kan..cikgu mesti kasi contoh yg baik heheh
cikgu juruh
anok murid lagi bjuruh hehe

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
hahahah
sama la wei
mcm org nk soping kan
aku ni selamba je blasah pkai jenas ari2 hahaha
suka2 ati aku je

Nana said... [Reply to comment]

@zura@iwan
heheh btol2
ada uniform xyah nk pening
baju apa nak pakai

Nana said... [Reply to comment]

@rohana
heheh lagi sempoi kak..
heheheh ni mesti akk berbaju krg time raya je kan heheheh

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
hahah tu la pasal kita saun..
kata senior kan..
pelik gak apesal budak junior brani nk pkai jeans
rupanya ms intbiu
boz kasi greenlite
bole pkai jeans

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

opis akak pon parti bebas... hahahha... pakai jerlah jeans ker.. bapak jin bagai... akak pakai baju kurung hr jumaat jerk.. hehehe...

atty's said... [Reply to comment]

company kty keje pun sukati je nak pakai pe..sari ke semua leh.jgn bogel udah

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-haha party bebas ek
sma la kita kak
ari jumaat hormat la sket
penghulu segala ari
pakai bj krg

kak aty-hahahah btol2 jgn smpai bogel dah kan
bez kan

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

eh sama la kak nana..tp hr jumaat je.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...