MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 11, 2011

cek nuffnang tak kunjung tiba, rupa2nya..

haih..patut la cek yang ditunggu2 tak kunjung tiba...rupa2nya....nama aku tak lengkap....

semalam ada dapat email dari nuff kata CASHOUT ON HOLD DUE INCOMPLETE PAYEE NAME aku apa lagi dengan sepantas kilat reply kat nuff kasi nama sebijik2 kt ic..aritu aku buh payee nama fauzana ismail xtulis BINTI...rupanya kena ikut ic..kalau kata ic korang JOYAH BINTI KULUT kena la tulis gitu..heheh...

kan dah lambat..kena tunggu bulan depan plak la gamaknye baru bole merasa duit nuff ni..

p/s : ni 1st time tau cashkan....ciput je..xpe la nanti cek smapai aku tunjuk bape sen aku dapat hahah...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

18 ribu orang memberikan idea bernas:

Miza Yusof said... [Reply to comment]

alamak! miza tak ingat pulak miza letak nama yang macam mana :( tak dapat apa-apa email pun lagi -.-

deAnza-wAnda said... [Reply to comment]

lah..gitu lah gamaknye yer...

Mama Kyra said... [Reply to comment]

a'aa aritu pn ms nk cash out nuffnang htr email suh btlkn nama payee tu..br je dpt cheque pdhal bln 12 cash out

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun kena gini gak nana masa me 1st time cash out last year :) ie me tak letak binti tu..nuff email me ler tanya heheh

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

nasib baik masa ayu first time keluar dulu tak der masalah..sebab bab2 duit ni memang teliti lebih :)

selamat berenjoy dengan duit NUFF..

Lelord said... [Reply to comment]

hehhehe dgn segera aku nak check email

Lelord said... [Reply to comment]

opss aku klik dah

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

a;a mmg kena sama..sbb nk isue cek kan kena nm penuh dlm ic.. :-)

Gieyana said... [Reply to comment]

Tahniah2..dpt gak tue dr x der kan..:D

ieda said... [Reply to comment]

haa tu lah kalau tidak dah lama duit leh simpan kan ..
seronoknyaaaaaaaaa :)

atty's said... [Reply to comment]

Takpe,nextime x akan ada masalah lagik

atty's said... [Reply to comment]

Takpe,nextime x akan ada masalah lagik

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hik3..xkesahla weh bape sen ponn..yg pentinggggg hasilnye ;))

LyNn'Azlina said... [Reply to comment]

BAPER RIBU SEN ERK SIS NANA PNY NUFFNANG TU ERK...HIHI...SY PUN DH LUPA NAMA APA KAT AKAUN TU

mama rifQy said... [Reply to comment]

same kes ngan na la ni..tak lengkap..tak letak BINTI..hahaaa

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof

heheh baik cek miza...nanti nak cashkan susah..
eh miza xpernah cashkan lagi ke??

nasza maju said... [Reply to comment]

aku 1st time chq tu pn jadi gini
sbb xtulis binti
hahhaa xpe wey lmbt sket abisnye nnt

Nana said... [Reply to comment]

nasza-heheh tu la nye...biar lambar asal selamat kekekek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...