MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, February 12, 2011

duta cuti-cuti malaysia??

heheheh... adoila nak gelak la baca blog naufalnnureen, katanye aku bole jadi duta cuti-cuti malaysia oleh sebab kan aku kasi komen pasal tempat yg menarik kat melaka...eh xlayak la nak jadi duta sebab bukan la selalu sangat berjalan2 mcm ayu ibudamia...hehehe ktorg ni berjalan bila ada duit je...klw xde duit duduk diam2 kat umah...hahaha... pastu bila g jenjalan bajet mesti ciput je...jadi la...janji dapat merasa holiday walaupun dengan bajet yang rendah...
mungkin sebab entry pasal bajet holiday 3d2n @ kk tu la kot...orang cakap aku ni bole jadi duta..sebab entry tu details sesangat...sampai harga masuk toilet singgit pon nak tulih hahaha...mesti la tulis tu kan....aku dah kata setiap sen yang keluar akan aku catat kekekke....

ni lagi satu..komen dari fara dalam entry sabah: jesselton point
oleh sebab entry warisan rimba aku aritu..akhirnya fara dah pon jejakkan kaki kat warisan rimba hehe...
ni komen entry pasal jalan2 kt penang..cik jue cakap bole jadi duta pelancongan hehe...

yang terbaru komen pasal DUTA..dari syana dalam entry jumpe skuad suriafm..haha..tak layak wei jadi duta suria fm
oleh sebab ramai yang suka entry aku yang details2 kalau pegi jalan2, lepas ni aku akan buat mcm tu lah...hehehe...senang kan korang nk refer...stuju?

16 ribu orang memberikan idea bernas:

atty's said... [Reply to comment]

setuju sesangat

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

setuju lah! senang nak jdkan referer..ekekeke

Gieyana said... [Reply to comment]

betui2..mmg senang nk refer..sbgai kenangan kita gk tue..:)

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

setuju sangat2...yg best tu kita dijadikan tempat rujukan..satu penghargaan gitu kan..sapa kata tak best kalau org buat entry penghargaan utk kita..:)...ngeh ngeh ngeh

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

setuju gak, walopun akak masih baru kat blog ni, tapi mmg best, tempat rujukan le ni...hehehe

Cute MuM said... [Reply to comment]

setuju... pasnie mesti setiap kali nana pergi holiday kena amik gambar lebih detailkan.. boleh share kat blog...
bagus2...

LyNn'Azlina said... [Reply to comment]

memang ada bakat dan layak sangat jadi duta...detail penerangannya..bagusla camtu kan...
apapun lin nak tag sis nana join ga vote dan menang cash 100 ni...join yer

http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/02/cabutan-bertuah-bernilai-rm100.html

watyz said... [Reply to comment]

mmg patut pon ko jadik duta weh...ko g cuti btol2 menikmati cuti2 ko tu...kalo aku g sah2 nk shopping je medang...ekekekekkk...

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

Setuju!!setuju!! :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

tu dia.... pemes sudah....

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

ekekeke... betul lah tu duta..

yea yea setuju!!!

ibuayu said... [Reply to comment]

wah setuju sangat2...

nasza maju said... [Reply to comment]

hahaa..erryn tu da jd duta jusco
segala sales kt jusco dia tau

Nana said... [Reply to comment]

kak aty-hehe tq sebab reply setuju ke x hehe

fiza-hehe ok...harus ek wat gitu..tunggu la nxt trip

gie-hehe tu la...kita sendir pasni nak g tmpt tu pon senang kan sebab ada tulih dlm blog

ayu-heheh tu la nye..kembang kempis ada org wat entry utk kita kan

mamasyaza-heee...tq...sy mmg masih baru dalam dunia blog ni..sekadar berkongsi utk kawan2

cutemum-heheh..tu la hrap2 ada la kerajinan hehehe..sebab kdg2 tu mcm malas skit kan nk wat entry meleret2

Nana said... [Reply to comment]

lin-hahhaha...tu sebab orang minta...dulu2 mmg xde la kasi details mcm tu..lepas dah tau orang suka entry mcm tu baru la buat mcm tu

ok tq tag ek dah join

waty-heheh..aku nak soping2 sgt idok ler...bajet ciput kan..ala2 kadar je..janji soping sudah

mrs. eady-heheh stuju sebab awk nk g KK kan...hahah sila enjoy ek baca entry sabah saya tu

kak zue-heheh apa yg pemes nye kak..

farra-heheh....xlayak la jadi duta...lawok..

ibuayu-heheh...

nasza maju-hahah..btol2 eryn mmg layak jadi duta jj...pelanggan setia jj time jcrad tu

tiefazatie said... [Reply to comment]

ala sis..best cte2 pasal jln2 nie..pastu sis cte detail nie..so kawan2 blh take note la mana yg best...

tahniah la jd duta jalan2 kat blog..hihi..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...