MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 16, 2011

Giveaway AKU ada KAMU bersama FAZILZURA

~Giveaway AKU ada KAMU bersama FAZILZURA~
nak join klik banner

hee...tersesat plak entry GA kat sini ek..bukan apa..sebab pengajur kasi syarat gitu kena wat entry kat personal blog..bukan blog contest..kena la ikut

Story skit pe yg uols suke kt blog FAZILZURA nih & story psl anak2 uols (nak jgk tau telatah anak2 uols)..

apa yang aku suka kt blog FAZILZURA nih,
blog dia bukan saje ada cite2 personal..tapi ada macam2 entry..pasal artis...pasal tips..pasal isu semasa....variety la orang kata..mcm ni la orang suka...
pastu dia pon suka juga join giveaway, contest seme...sama geng la ni...

nak story pasal anak aku sket..

nama dia nurul damia amnan..bulan 4 ni genap umur 3 tahun..
nurul bermaksud cahaya
damia bermaksud kebijakan
amnan bermaksud ketenanganku
dah bebas dari pampes masa umur 2 tahun 8 bulan...jimat duit aku xyah bli pampes dah...
paling suka main game DOLA (DORA) kat gameboy...
sangat garang orangnye...klw dia marah orang dia suke jeling tajam2
suka makan cendol..hehehe darah mamak la katakan...
sangat rapat dengan ayah dia...walaupun hanya berjumpe 2mgu sekali...
pantang nampak orang makan..kalau 10x aku makan 10x juga la dia minta nak makan..mcm tak reti2 kenyang hahaha...saje je tu sebenarnya nak kacau orang je keje dia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

haishhhh... pantas sgguh nana nih... akak ingat baru jer nak join... hehehe...

gud luck...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hehehe,ni tibe2 entri GA kt sini nih..xpelah,blh tgk muka damia lame2,hahah

Zana_MamaBatrice said... [Reply to comment]

gud luck...
he hehe..tu ler...pelik jap
apsal entry contest leh sesat masuk personal blog..
rupa2nya salah satu syarat penyertaan yerk nana

arep_lockermonth said... [Reply to comment]

comey lah gmbr tuh!! damia!!

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya

hahaha pantas ke
heheh xde keje join la

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
haha syarat mcm tu..hehehe
tgk la damia puas2

Nana said... [Reply to comment]

@Zana_MamaBatrice
haha tu la dah lama xde entry ga kt sini

Nana said... [Reply to comment]

@arep_lockermonth
hehe tq

zura@iwan said... [Reply to comment]

gud luck..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...