MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Sunday, February 20, 2011

hadiah kawan2 alam maya

hadiah2 menang GA yang diterima dari hari isnin-sabtu. tq ye kawan2...suka sangat dapat hadiah free...hehehe

menang GA dari blog diariniaga
hadiah dia dress aku suka gila...dress ni..semalam sampai, semalam juga aku dah rasmi hehe
tapi agak ketat tang tut...terpaksa pakai cardigan kaver buah cempedak di luar pagar hahaha
menang GA officemate
ada kopi radix, liptstick, eyeliner & lip liner avon
agak saket hati aku tgk envelope adiah GA officemate ni terkoyak..ada note kat situ dari Pos malaysia..envelope ni kemudian dia buh dalam plastik & dia sealkan
hadiah early bird contest teka buku dari ibu ayu
ada 2 fm padang besar, klip rambut damia & kerongsang kaler PEPEL
hadiah teka umur dari blog lia
2 keychain singapore
wah tak sangka plak ramai gak ek yang dah join contest aku & buaian....pada sape2 blom join tu jom la..senang je syarat2 nye tak yah nk ltk banner kat sidebar, xde nak kena tag, xde nak wajib follow...mmg aku xsuka wat syarat leceh2...kasi permudahkan korang...janji wat entry je pasal contest tu cukup...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

wahhhh bykya adiahhhhh....

ekekeke buah cempedak di luar pagar ekkk..hehehehe...awat tak tunjuk sekali pakai bj tu?? nk tgokk..

shahjiehan said... [Reply to comment]

sy cuba pos seawal mungkin ea...

shahjiehan said... [Reply to comment]

klo bleh bg no fon..

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

waaaaa...cantiknya dress tu..wahh ketat tang tut yer..hik hik..
contest apa ni??? nak tgk jap yer..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

dress tu siyes beshh--nak tgk nana posing dgn dress tu!!!!! me dh click HB!

Sukma SuKkma said... [Reply to comment]

Wahhh..pass la sikittt hehee

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

teringin nak pakai dress cam nana..tp papazakwan tak suke, huhu!

ptg ni baru nak ngmabik gambo naik buai..harap2nya tak ujan ^_^

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

cantik dress tuh... tp klu akak pakai bkn kena kaver buah cempedak tuh... tp baju tuh ketat mcm balut nangka org2 tua ckp... hehehehe...

Nana said... [Reply to comment]

fara-hehe baju ketat...tang dada plak tu

sj-ok nanti saya kasi

ayu-hehe tq..lawa kan..ktia dah gomok ketat plak tang tut

mz-hehe mgm cantik tp kecik skit kat dada

sukma-hahaha meh la dtg umah amek mana berkenan

nad-hehe..nape lak xsuke
gojes tau pompuan pkai dress

kak zue-hahahah..bole kak cari saize besar..lawa dress tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...