MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 17, 2011

H.A.D.I.A.H - tq semua...

dah lama rasanya tak de entry gambar2 hadiah menang GA & contest..saje kasi kumpul banyak2..sebab tiap hari ada je abang posmen anto adiah..malas plak nak buat entry satu2 hadiah..kumpul gini je lah senang..

aritu ada sekali dekat seminggu aku xtau aku ada dapat adiah sebab damia kumpul seme envelope2 tu dalam beg dia..pehtu dia lupa nak kasi kat aku...mak aku ckp skang ni asal posmen lalu je kan dia cakap Ha...CULAT (surat) MAMA hehhe...asal dengar je hon posmen dia la yg berlari dulu..pastu seme surat2 yang dapat dia ckp surat aku...dah mcm PA aku dah gaya dia kekekek....

HADIAH2 MENANG GA & CONTEST

menang tempat ke-2 giveaway kenitchiko
4biji kerongsang..tantek...
menang GA dari Nad
baju muslimah pink kaler lagi..
adiah contest mari teka teki dunia anakku
hadiah tempat ke-3 Dzazue 4th Anniversary Give Away
beg makeup aku rasa ni..tapi damia dah amek wat letak pensel dia..hehe..
digital scrapping menang early bird ibzagift
hadiah erly bird contest nini d
puzzle hello kitty utk damia la ni fm dari qatar, wah beznye..tq lelord..aku tak menang pon contest lelord aritu..tp dapat juga adiah...
hadiah menang tempat ke-2 GA mawana, dapat tie-pin zhulian..siap ada harga lagi kat situ RM62 mak aii mahai juga ek..bole kasi adiah kat amrul ni heheshawl clip dari 3women collectionfm & coklat toblerone dari langkawi menang teka2 kat blog ecatir****************************************

HADIAH2 DARI FAMILY & KENGKAWAN

fm cameron dari izan..fm ni izan kasi masa kami jumpe kat tesco bukit mertajam aritu
ari ahad lepas kawan amrul kasi frame siap gambar damia ni...
tuan punye kamera DSLR yg kami selalu pinjam tu....aritu dia ada submit gambar ni utk pertandingan fotografi tak tau la menang ke tak heheh...
sweter nenek damia kat penang kasi
huda staff cawangan sungai petani kasi, aku tak dapat g bukit merah aritu sebab kami dua beranak demam bila sampai je penang..so aku kasi la 4 tiket bukit merah yang aku menang GA bambam kat huda...hee tq huda bli sovenir ni...
ada fm bukit merah & pensel utk damia
fm kuala gandah,lanchang pahang tukar suka sama suka ngan ayu setot...aku kasi dia fm sabah...heheh..bez kan ada pakatan mcm gini btambah banyak la koleksi fm aku fm dari beijing, china pilot kat tempat keje amrul kasi.. dia g animum kat sana
fm thailand..jiran sebelah opis kasi.., aku kirim kat dia masa dia g oliday kt krabi 2mgu lps. tq wan..
tu dia...ada 7 koleksi fm aku yang terbaru...suka..suka....yang terbaru semalam menang FM gebu gebas...tunggu ayu pos hehe...pasni klw aku g mana2 mmg pasti aku akan bli FM banyak2 utk wat pertukaran sesama geng pakatan tukar2 FM heheh..

42 ribu orang memberikan idea bernas:

Ena said... [Reply to comment]

wohohohoooo..

dasyattt nyer menang adiah.. syok nye kan!..

Tahniah nana.. :D

cikmOt said... [Reply to comment]

huhuhu...takde pun orang sudi tukar FM ngan aku...

aku baru order FM dari jepun ngan anak buah aku...hahaha

Zana_MamaBatrice said... [Reply to comment]

wow....bestnya...byk tul hadiah yg berjaya di kumpul..tak sia2 nana rajin join contest kan...ada jer rezeki nak menang tu

koleksi FM pun dah banyak tu...
ok gark join geng tukar2 FM nie yerk..nak join ler...next week gi jejalan nak beli FM bebyk utk sessi pertukaran.....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah...makin meriah FM koleksi ko..cayalah...

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

ngeeee...bnyk nyer hadiah :)

nanakimie said... [Reply to comment]

wah,bestnya!banyak adiah..heheh..

gilastats said... [Reply to comment]

wah mcm2 hadiah ada....

✿ etiey erywan ✿ said... [Reply to comment]

wahh banyak! tahnish nana. nati damia geng dengan abg posmen tuh. hehhe

NM02 said... [Reply to comment]

bestnyerrrrr

arep_lockermonth said... [Reply to comment]

byknye..kongsi arep!!!haha boleh??

wantie said... [Reply to comment]

mak ai.. banyak nyer hadiah ko dapat. jelez jelez...

yang aku paling suka ialah shwal clip tu . cute bebenor.

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

marilah kita sama bergabung dalam pakatan!
oppss..!!
ahaha..
pakatan bertukar fm yer..
ahahhahaha!
tq beb!

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

tak tau la muat ke idak..
main teka2 saiz jek tu, huhu!
FM bnyk..!!!!nk 1 :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

mak aihhh... byk tol dpt adiah... bezz tol la...

ibuayu said... [Reply to comment]

wah bestnya..tang FM tu mengancam..ada dr oversea lagi

Myra Jay said... [Reply to comment]

Banyak gak adiah.. bestkan leh jadi koleksi especially FM.. :)
Myra pun dah mula kumpul FM :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

byk hadiah tu hehehe

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

fuhhh..banyak giler hadiah...esok2 kalau agak2 dah pokai..leh bukak kedai cenderamata pulak yer...ekekek

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
hehe siok kan
dpt adiah free hehee

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
jepun?/nak juga!!

Nana said... [Reply to comment]

@Zana_MamaBatrice
hehe tu la..
mmg kumpul fm..
pehtu dpt byk adiah fm

klw diri sendiri xde la jalan mana2 zana
klw wat tukar2 gini
br la byks sket koleksi fm
nak juga fm tu hehee

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
heh dah penuh bahagian ats

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Mrs.Eady ♥
heheh suka dpt adiah ni

Nana said... [Reply to comment]

@nanakimie
hehe kumpul dkt 3mgu

Nana said... [Reply to comment]

@gilastats
hehe kan?
mcm2 ada

Nana said... [Reply to comment]

@✿ etiey erywan ✿
hahahah tu la
damia dah geng ngan posmen
suka tgu posmen dtg

Nana said... [Reply to comment]

@NM02
:)

Nana said... [Reply to comment]

@arep_lockermonth
hehe nk adiah?
jom join contest

zura@iwan said... [Reply to comment]

byk benor adiah ko...best nya..

Nana said... [Reply to comment]

@wantie
hasil bercontest hehee
shawl clip tu
aku pkai kan kt damia
wat penyepit rambut

Nana said... [Reply to comment]

@Sidratul Muntaha
yeah!!
aku suke..tq jg

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
hehe muat dah try smlm..tq

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehe dkt 3mgu kumpul ni kak

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayu
hehe diri sendiri xtau bila nk g oversea
dpt dari org pon jdila

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
ahh fm tu plg suka..
mmg suka kumpul

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hee..kumpul baru publish

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayahdamia
hahaha
ntahnye
dh mcm kedai souvenir ek

mama tisya said... [Reply to comment]

wah byk dh koleksi FM tu...best2

Nana said... [Reply to comment]

tu lah...
mmg suke kumpul

munna said... [Reply to comment]

wah! banyaknya menang hadiah... tahniah...

Nana said... [Reply to comment]

hehe tq munna

~dYaHaHa~ said... [Reply to comment]

nana, lawa la nana buat digital scrapping tuh...kena beli software ke donlod free? ajarrrrr..hihi...nak buat jugaaaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...