MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 10, 2011

jumpe artis kat sg. dua

masa kitaorang sampai je kedai ni nampak ada van TV3 & NTV7..dalam hati eh ada shooting ke kat kedai ni?bila masuk je kedai ni..nampak la adam AF & danny tengah dok masak2 kat tempat masak dia..tempat masak tu terbuka mmg bole nampak..so kita bole la tgk cara2 diorang masak dengan berapi2 tu...

adam & danny tengah masak
rakaman tengah berjalan
dah selesai masak diorang shooting interview tokei kedai ni
gambar gerak la sebab diorang bergerak..dah ler xbole ada flash sebab diorang tengah wat rakaman kan..
tengah2 tu tokei kedai
sebelum kami balik tu aku pon singgah la kat meja diorang..meja kami selang 4 buah meja je.aku ajak adik2 ipar aku amek gambar sekali ngan diorang..ala sebab xde nak rebut2 kan amek gmbr..apa salahnye wat kenangan ehehe...ada la 3 keping gambo kami..lg satu tu kelabu asap kena asap rokok
tros aku ckp kat danny..bole tak saya nak amek gambar?
pastu adam & danny jawab eh bole2...meh la..
selesai je amek gmbr adam ckp kat aku
nanti jangan lupa tau tengok rancangan kuali oh kuali kat tv3...
aku tanya kat adam ni episod berapa?
katanya sg, dua CKT ni episod last...ala sure la aku xleh tgk kan sebab dia tayang time ari keje
ada orang penah kutuk aku apa la amek gmbr ngan artis mcm "jakon" je ( tapi kenkadang memang jakon pon heheheh...)...ada aku kesah?jeles la tu xdapat amek gambar ngan artis muahahah....

37 ribu orang memberikan idea bernas:

ciKmOt said... [Reply to comment]

hahaha...derang jeles la tu tak pat amik gambar ngan artis...kalu ko amik gambar ngan tok det, sure aku jeles...hahaha

juelee said... [Reply to comment]

hikhik seb bek adam ngan danny so tak jeles.. kalau ngan shah jazlee yg berlakon gemilang tu harus saya meroyan kat sini...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

nape nak ckp kita jakun plak kan??? klu org x ramai, akak pon amik gamba dgn artis... wat kenangan kan??? tp klu org ramai tuh malas plak nak bersesak2 kan???
betul tuh nana... nih msti xpnah amik gamba dgn artis, sbb tuh jeles jer manjang... hahahaha...

eLYies said... [Reply to comment]

dah agak dah..sure KUALI OH KUALI..sbb danny kate episode akak datang pasal CKT...

[-suziey-] said... [Reply to comment]

ooooo kuali oh kuali..lawak je siap bw ke hulu ke hilir kuali bulat tu..ekekeke

atty's said... [Reply to comment]

kty pun tak penah tgk kuali huhuhuhu..

kenapa lak jakun..dah terjumpa apasalahnya ..snap gambar

Jom baca: Ingat Tipu

✿etiey erywan✿ said... [Reply to comment]

wah... best! gemoknya danny sekarang ;P

CiK JuE said... [Reply to comment]

nana ari tu jue pergi penang rasa mcm tak best sebab tak jumpa tempat yang menarik pun..pastu melilau ..cerita kat blog n3 penang pun tak banyak...tapi bila tengok n3 nana cerita kat hubby rupanya tempat kat penang ni best...alamak kena pergi balik cari tempat nana pergi baru nampak best...
nana memang terbaiklah...memang boleh jadi duta pelanconganlah...

Nazz@Purple said... [Reply to comment]

rasenye nanti boleh recap tgk la rancangan tu kat www.tonton.com.my..huhuhuhu...

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

kita baru start tgk semalam cita ni tu pon sbb mc..oh nti agknya episod ni ntah2 nmpk meja geng family nana kan

karipapsayur said... [Reply to comment]

bagus ek artis x kekwat!

Join giveaway mudah!

BIONIC WOMEN said... [Reply to comment]

best kalau jumpa artis yg peramah, layan jer nak bergambar..
kalau jumpa yg ntah aper2 tu, berlagak tu, sakit hati jer kan

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

nice..:)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

lama dah tgk rancangan masak2..sekarang yg layan pun masterchef & juniar masterchef...
apa lak jakun kalu bergambar ngan artis..ok je la..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

HB for u...

gilastats said... [Reply to comment]

Hi. Ramainya artis.... mesti seronok kan :)

lily azliyana @ mama zara said... [Reply to comment]

wahhh..jumpe artissss..hehehe..tk pernah pon tgk rancangan nih..mmg diorang btol2 memasak ke tuh or eksyen2 jek..hihihi

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

sapelah yg jeles tuuu,hehehe,buang mase je lyn jeles2 org nih..

nmpk kt tv mekap diorg mcm bese je kan,tp sebenanye tebal kan?

CaDLyNN said... [Reply to comment]

teringat masa karnival karangkraf ritu..dah amek gambar ngn adam tapi terdelete..ahahahaha...sengal

SyaNa said... [Reply to comment]

jeles la tu kan
wey adam nape xensem dlm ini gambar
aku minta sgt2 dia ni

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

org yg cakap mcm tu dia jeles...
danny tu pandai masak.. kagum aku sungguh kagum

Nana said... [Reply to comment]

@ciKmOt

hehhe tu la..jeles tu sebenarnya
heheh tok det?penah amek gmbr ngn dia
masa tingkatan 3
tp gambar dah ilang

Nana said... [Reply to comment]

@juelee

hahah minat ek si shaz tu
tgk mcm kekwat je
ala..bukan minat pon diorang berdua ni
saje2 je amek gmbr hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hheheh
ala kak..mulut orang kan..
mmg mcm gitu
lagipun masa amek gmbr ngan diorang berdua tu xde nk rebut2 pon..
diorang pon tgh free..tgh dok sembang2...
heheh...tau dah kak..mmg jeles la org yg ckp camgitu kakakakh

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies
heheh ko tgk ek rancangan tu
aku xpernah tgk heheh

Nana said... [Reply to comment]

@[-suziey-]
hheheh ko tgk ek rancangan tu
ahh mmg dia bawa sana sini kuali bulat tu
klw xsalah aku last dia kasi adiah kuali kt tokei kedai heheeh

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hheheh
kan?dah jumpe amek la gambar
lgpun masa tu org xde rebut2 amek gmbr..so amek je la

Nana said... [Reply to comment]

@✿etiey erywan✿

tau xpe mmg berisi danny ni

Nana said... [Reply to comment]

@CiK JuE
heheh sebenar nye cik jue banyak lg
tmpt2 menarik kt penang yang saya tak pegi aritu..
1. taman rama2
2. taman bunga
3. toy muzium
4. air terjun teluk bahang
5. bukit bendera (lst year dah pegi)

pendek kata kt penang ni mmg banyak tmpt bez2 cuma tak sempat nk ronda seme je
hahaha...xlayak nk jadi duta la...bukan selalu jalan2

Nana said... [Reply to comment]

@Nazz@Purple

owh ada ek kt tonton
hehe tq naz

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hehe tu la klw mc bole la tgk kan..
mmg meja ktorg xjauh dari meja depa...
hehe ntah2 msk tv

Nana said... [Reply to comment]

@karipapsayur
ahh diorang ni xsombong ok la

Nana said... [Reply to comment]

@BIONIC WOMEN

hehe tu la nye
so far lom penah jumpe lg yg sombong
ngan kekwat

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Mrs.Eady ♥

:)

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
beznye ada masterchef kat umah
mesti mkn sedap2 kan hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@gilastats

heheh ok la..
lagi sonok klw dapat jumpe artis yg kita minat

Nana said... [Reply to comment]

@lily azliyana @ mama zara
hehe lily
diorang mmg btol2 masak
kita sendiri tgk diorang masak kt dapor
berapi2 siap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...