MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 1, 2011

3 kemenangan untuk 1 febuari 2011!!

sebelum tu belum terlambat lagi kot aku nak wish selamat hari wilayah....aku dari kecik, sekolah rendah, sekolah menengah, keje, jumpe amrul, kawen, beranak semenye kat kat dalam kuala lumpur..aku bangga menjadi gadis KL heheh..

bersiaran dari pulau pinang(kampung amrul)..tak sia2 aku bawa berukband balik kampung hehe..klw tak sure minggu depan baru aku buka lappy...ada sesuatu perkara yang terjadi pagi semalam..rumah MIL nyaris2 di pecah masuk..pencuri tu dah potong satu dari besi tingkap dapur tingggal nak potong lagi satu besi je utk membolehkan dia masuk dalam rumah..yallah mengigil lutut aku pagi semalam...dah la mmg banyak barang berharga ktorg bawa ni..ngan kamera dslr kwn amrul, lappy adik aku...haih...klw sendiri punye lain la cite kan..ni orang punye..klw ilang naya wei...nanti2 la aku citekan ek mcm mana kejadian orang nak cuba masuk rumah MIL tu...

alhamdulillah..pembukaan bulan febuari yang sangat2 bez..arini saje menang 3 GA yang pertama
giveaway tahun baru menang hadiah utama giveaway tahun baru..tq kepada penganjur & miza yang inform pasal kemenangan ni..first time menang referral tertinggi..hehee
hadiah dia dapat dress ni...wow!! aku dah ler tgh mengumpul koleksi dress ni.bez2...tunggu ek nanti aku pose mcm model ni klw dapat baju ni hahaha...

yang ke-2 plak arini menang tempat ke-2 mamawanas 1st ga
gambar gila2 ktorg ni membolehkan ktorg menang no 2..hehe tahniah mz menang tempat pertama, tq cutemum inform pasal menang ni
kemenangan ke-3 giveaway kenitchiko
sekali lagi tq kat cutemum sebab tlg inform..hadiah nye set kerongsang


kemenangan ke 21,22 & 23 utk 2011
feb : kemenangan ke-3

30 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!!
kemenangan tu kira ikut bln baru senang nak trace hadiah heheh

Hezesuze said... [Reply to comment]

hahaha kelako lak tengok muka amrul camgitu rupe hehehe

btw tahniah uols!!

Miza Yusof said... [Reply to comment]

tahniah kak nana :)

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

bertuah tol nana nih.. mnang sajer... thniah...

hahahaha... lawak tol muke amrul...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

1 feb je dah 4..cayalah..nie la hasilnya ko rajin join contest/ GA..aku nie tunggu mood ada baru nak join..TAHNIAH!!!

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

cayok la kamu

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

memang bertuah..tak sia2 join kan..alhamdulillah

ibuayu said... [Reply to comment]

tahniah nana..bilalah ibuayu nak menang macam nana ni..

Cute MuM said... [Reply to comment]

tahniah..
nasib baik tak jadi apa2..
nak tahu gak apa yang terjadi..

Gieyana said... [Reply to comment]

Ya Allah..nasib baik uols semua selamat..huhu

tahniah2..ku pon minat gak dress camtu..cantik kan!

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

siyes suke dress tu,ala2 korean lah..xterlawan la otai2 comper ni,ko,mz,cutemum,ayuarjuna,pehhh

shera haifa said... [Reply to comment]

tahniah..

eT said... [Reply to comment]

tahniah...
sekali 3 kemenangan..habt la nana...hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

wah tahniah nana permulaan bulan feb yang bagus...semua hadiah dah dapat ke nana...sebuk je kita tanya kalo dah dapat jangan luper story kat blog k

mama tisya said... [Reply to comment]

wah awal2 dh 3 menang..tahniah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
heheh tq mz..ok dah edit dah saya nk wat total terus sekali bawah bulan tu

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze
hahhaha dia mmg sewel skit kak hehe tq

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof

mekaseh..

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
he..alhamdulillah rezeki kak..

Nana said... [Reply to comment]

@mummy_ayu
silap2 bukan 4 tp baru 3 hehee

Nana said... [Reply to comment]

@.::Lynn::.
heee tq..

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayu
hehe tq kak..
kena rajin la join sme ga kak sure ada yg sangkut nanti

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
tq..tu la seriau btol
dah publish cite pasal tu

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana
tu la gie takut aku tau
serius lawa kan dress tu

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
ahh cantik kan
adeh mana ada otai nye wei
luck je ni heee

Nana said... [Reply to comment]

@shera haifa
tq..

Nana said... [Reply to comment]

@eT
heheh mekaseh...luck je kot

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis
ada lg yg lom dapat anje..tunggu je la

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya

tq2...klw xde menang xde plak
slalu gini klw dah ada menang berderet plak

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

byknya da menangggg...taniah kk!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...