MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 8, 2011

lappy baru yang xberapa nak baru

yeay..akhirnya lappy aku yang jahanam dulu dah diganti..ingat lagi tak entry pasal lappy jahanam dulu??jatuh pastu screen dia pecah...setelah sekian lama...akhirnya baru mampu nak ganti ngan lappy baru...ala..tu pun bukan la lappy baru...lappy 2nd..sebab kawan amrul jual...jadi la kan..dari tak xde langsung..2nd pon 2nd lah..janji aku bole berblog kat umah heeeee....

sebelum ni aku asik dok pakai lappy adik aku je..mmg la dia jarang2 pakai lappy dia tu..sudahnye aku dah wat lappy adik aku tu mcm rete sendiri hahaha...siap bawa balik kampung bagai...pasni xyah dah nk minjam2 dia punye...

lappy lama yg dah jahanam yg lama brand ACER
yg baru tp xberapa nak baru ni pon masih brand ACER, ntah amrul mmg mau brand ni je xmau hok lain, walaupun barang 2nd, tp condition dia ok lagi...
ada sticker thunder cat plak..xpe2 esok2 klw aku rajin aku kasi makeup skit lappy ni buh kaler purple2 sket hehee...hoh asek2 pepel xde kaler lain ke

19 ribu orang memberikan idea bernas:

Cute MuM said... [Reply to comment]

bestnya ada lappy baru.. me cuma nak CPU baru jer.. senang.. tak yah take turn dgn hubby..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

yg penting ada lappy heheh

ciKmOt said... [Reply to comment]

wahh...lepas ni makin DAHSYAT la ko berblog ek...hahahaha...

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

xpe nnti kasi tukar casing, yg lawo2 tu kak..rm50 kot..ctk gak tu, leh mcm2 corak

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

hehhee,org kecayangan abang askar nih..dptle lappy baru ;)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply to comment]

wah makin bersemangat la lepas ni ek...kita pun brand acer gak yang besaq acer yang tecik pun acer balqis punyer je brand pasar malam...ha...ha...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

x kisahla seken hen pon... yg penting blh blogging kan??? hehehe...

Adyshariz said... [Reply to comment]

ok apa..janji in good condition..bukan senang nk cari brg 2nd yg ok..happy berblogging k

ibuayahdamia said... [Reply to comment]

alaaaa...yg penting leh tgk blog ngan FB...EKEKE

wantie said... [Reply to comment]

ntah ler. kalau nak kata aku ni kuno ko kata la nana. aku sebenarnya tak suka guna lappy. aku lebih suka guna desk top.

Lappy aku kat umah tu, hanya utk amirul ja. aku memang malas nak on bila ada kat umah. kalau nak suh aku carry ke sana ke mari kirim salam la.

hahaha... dasar pemalas aku nih.

Nana said... [Reply to comment]

@Cute MuM
hehe ktorg mmg xde take turn melainkan klw amrul blk kl
klw tak kita je kongker hahah

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
heheh btol2 janji ada sudah

Nana said... [Reply to comment]

@ciKmOt
hehe idok la dasat mana cuma bole wat entry siap2 kt umah je la..hehee

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
ahh tu la..nanti la nak makeup sket
kasi cung

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
heheh lama aku tunggu ni br dapat

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis
haha ada ek menan nye brand acer
damia nye brand ben10 kekekkee

Nana said... [Reply to comment]

@Adyshariz
ha tu la
ni sebab tau mmg elok lg
psl amrul pon bese dok pkai lappy ni

Nana said... [Reply to comment]

@ibuayahdamia
hahah tau xpe..
rupa xpenting la

Nana said... [Reply to comment]

@wantie
hehe lappy senang
dibawa kemana2
blk kg bole angkut skali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...