MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 9, 2011

lepak2 padang kota

sehari sebelum raya cina tu ajak la amrul g jalan2 kat pulau....ingat nak teman amrul mandi laut tapi sebab kami gerak dah petang..kul 5 baru kuar umah....sampai kat pulau pon dah kul 5.45 ptg...so xde la nk mandi2 bagai...just lepak2 je la kat padang kota..ktorg bawa sekali mil, kakak sedara sorang & adik ipar 3 orang...gile sardin kete hahah seb baik seme slim2 heheh...

amrul siap bli pasembor kat foodcourt depan padang kota tu..tapau pehtu makan kt tembok tepi laut tu...time tgk lepak2 ni la..aku dok sms ngan gie pasal ingat nye nak jumpe..tapi payah la plak kan..sebab kami bawa Mil & adik2 ipar seme...diorang plak nk g jenjalan kat soping complex...so mmg xdan nk jumpe gie kat seberang jaya mcm yang di plan pada awalnye...

zura plak sms ckp dia dah kuar dari penang masa aku sampai je padang kota...aish..xdak rezeki nak jumpe diorang...mcm gie xpala...sebab kami dah penang jumpe tahun lepas kat padang kota ni la nak tgk entry jumpe gie bole tgk sini JUMPE GIE @ PADANG KOTA...zura tu aku mmg nak jumpa sangat...tapi xde rezeki kan..xpe2 lenkali na..aku balik lagi penang heheh jgn risau nanti kita jumpe na..ramai lagi kawan2 kt penang ni aku nk jumpe tak pe lenkali tau korang..antaranya wantie, rozidawati, mj

tepi tembokamboi happy nye mak budak ni main belon
tengah dok duduk2 kan datang la sorang mamat ni dok berpantun tak abes2..selagi tak kasi duit kat dia, dia dok la depan kita berpantun bosan aih..kasi singgit pehtu dia blah...dia ckp saya carik makan ngan cara berpantun...ntah la org ni betol ke tak xtau ler hehehe..
wajib la main ni klw dah jumpe
sewel...hehhee
bersama adik ipar - kembar tau diorang ni
besarnye belon..
heheh jakon nk cucuk belon
main kejar2 belon
melompat lebih tinggi - trademark dah ni..g mana2 musti amek gmbr lompat haha...
mak & pak budak yg lebeh2 main belon tgk anak kat blakang tu diabaikan hahaha...
sian damia wat hal sendirik je kt bakang tu
duduk2 melepak sambil makan rojak buah
tgk aku sebok dok balas sms ngan zura & gie..tak dapat jumpe diorang
damia bersama makcik kembar dia, MIL pakai baju itam putih tu ujung sekali sepupu
ada sorang kawan tu selalu ckp eh..aku suka tol tgk gambo ko tau nana..happy je..ceria je..hehehe...dah tu xkan nk amek gambar muke mcm orang kena kawen paksa plak kan hahahha....klw gambar tu tunjuk aku btol2 happy maknanya mmg aku tgh happy ler...xde plak gmbr2 aku dlm blog ni muke sedih2...hehe...


16 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

nana mmg fotogenik..sebab tu stp gmbr semua nampak happy je..huhuhu kalo kita amik gmbr tk senyum mmg muka kita nmpk cam marah atau sombong..huhuhu

ibu_umairah said... [Reply to comment]

wah...lepak d padang kota!!!
besttt aar leh makan pasembor...:))

ciKmOt said... [Reply to comment]

aku ritu lalu ja...tak sempat nak singgah dah aih...

deAnza-wAnda said... [Reply to comment]

cek pon penang mari gak neh...

.::Lynn::. said... [Reply to comment]

nana, resepi topping tu :
500g coklat bar
250ml whipping
pastu buat double-boiler

mummy_ayu said... [Reply to comment]

bestnye jenjalan penang....ayu kalu balik penang, jarang dpt jenjalan sbb dok gie umah sedara mara je..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya jln2 heheh ceria petua awet muda--so nana nampak muda ajer :)

~ana~ said... [Reply to comment]

waaaaa...best nya mkn pasembor....

.:mama dhia:. said... [Reply to comment]

ade gi gak padang kota mase cuti CNY ari tu..
dan saye pun jmp mamat yg berpantun tu tp kiteorg x layan pun..
ingatkan die jage parking tp hubby kate bukan..

wantie said... [Reply to comment]

Nana ko makan tak pasemboq kat padang kota tu.

kalau ko ckp ala ala KL, kena sembelih ler.

Gieyana said... [Reply to comment]

WEI..ko tgh reply sms ku ka tue? x per..ada jodoh kita leh jmpa lg k..:D..buat BBQ ker?hihi

✿etiey erywan✿ said... [Reply to comment]

hai nana... lama tak mai sini. singgah klik hb

SyaNa said... [Reply to comment]

mmg pn gambar ko sume hepi2
suke aku
damia pn sporting abis

Myra Jay said... [Reply to comment]

Ok, nanti lik Png roger k.. :)

kt Pdg kota dapat pekena mee sotong + ABC & Coconut Shake Jalil fuhhh sedap tak hengat.. :)

Nana said... [Reply to comment]

fiza-adeh..xde maknan fotogenik heheh
fiza tu ye mmg fotogenik...gojes je klw amek gmbr..

ibu_umairah-pasembor mahai..rm7 hehe kena ketuk kot..org penang kata klw ckp luar dia ketuk

izan-ala..takat lepak2 je
sama je mcm teluk bahang

wanda-heheh kg hubby...sy KL mari

lyn-tq. ek..nanti nk try

ayu-ktorg pon ada gak jln2 umah sedara tp lebih jalan2 makan angin la hehe

mz-hehe btol2..kena ceria selalu baru nampak mude sentiasa hahaha

ana-kita tak suka pasemboq..amrul je suka

mamadhia-hahah ada gak ek mamat ni
kita pon xlayan..tapi MIL tgk dia dok bebel2..dia kasi la duit..
dapat duit dia pon blah

Nana said... [Reply to comment]

wantie-tu dia ka??aku tak tau la pla aritu amrul bli RM7 mahai ka??

gie-ahh la..aku dok reply sms han g& zura..time tu

etie-hehe tq singgah ek...

syana-hehehe...seme kami gambo punye orang...damia mmg suka gedik2 amek gambo

mj-harus..lenkali kita jumpe na..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...