MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 22, 2011

menang Contest "erk ! Ini Gambar Paling Superb

semalam time nak join mmg tak pasan tarikh tutup dia 21.2.11 tgh2 aku upload gambo tiba2 tenet mati..kredit abes la...tu pagi tadi tros join contest ni bila smpai opis..padahal tarikh dah tutup malam tadi hehehe..tp sebab penganjur baik ati..terima gak penyertaan aku...menang plak tu

ni la gambar paling superb tu...gambo atas buai kat broga hill..gmbr ni dah byk menang contest dah ni..gambar yg disubmit xmau yg edit punya..sebab adiahnye penganjur akan edit gambar tu..tq penganjur..tlg kasi review blog aku dengan secara free hehe..

so ni la dia rupa gambo yg dah diedit

lepas tu..lagi satu hadiah dia..penganjur akan review blog aku...ok la kan..sape nak review blog kita saje2 kan..atleast penganjur tgl pomote blog aku yg tak seberapa ni

ni kata penganjur pasal blog aku:

Blog dia nice.. Cerita pasal semua tentang apa yang berlaku sekeliling dia.. Santai je.. Aku suka warna ungu woo.. Hahaha.. Tapi macam serabut sikit la sebab banyak sangat benda kat sidebar tu.. Kalau boleh kemaskan la sikit ea.. Sedap sikit nak baca entri.. Hehe.. Btw, tuan tanah ni sangat² rajin join contest woo.. Kalau korang nak tau contest ape yang still available boleh la jenguk blog dia.. Banyak bangat banner contest.. Haha.. Aku da review blog dia.. Ape komen korang plak?? Nak tengok tekan kat sana >> SANA

eh korang...btol ke blog aku nampak serabut??xpe komen je seikhlas hati..klw serabut aku nak kasi bersihkan mana2 yg nampak semak dia mata hehehe...

kemenangan ke-21 utk feb 2011
total 2011 : 41 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

26 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad @ MamaZakwan said... [Reply to comment]

bg kite ok jek..
tak tau la org lain
lain org lain citrasanya, ye tak :)

Miza Yusof said... [Reply to comment]

TAHNIAH KAK NANA :)

blog kka nana ok je. tak serabut pun. paling best cepat loading. itu yang penting. kalau lembap memang ramai lah tekan "X"

cikmOt said... [Reply to comment]

dah dah...aku dah tukar kepada dua kolumn dah ni...hehehe...barulah makin kemas...

Ena said... [Reply to comment]

Tahniah!!

cantik la gambo tu..

CiK JuE said... [Reply to comment]

baru boleh buat komen..opis dengki tak boleh sign blog

bagi jue ok je...comel

✿etiey erywan✿ said... [Reply to comment]

wah nana! tp memang lawa gambar tuh.. tahniah.. emm serabut ker? ntahla cam ok je.. hikhik

atty's said... [Reply to comment]

as salam nana..

masa 3 column aritu ada sikit serabut..

jgn byk sgt letak widget atau banner..

tp lain org lain citarasa..mcm kty ..kty suka yg simple but nice.

anis said... [Reply to comment]

takde la..kita suka yg lama tu..ada gambar anak, hubby....tapi tak tahula orang lain camne...

Siti Kartini said... [Reply to comment]

nana, saya pun prefer yg 3 colum sebelum ni. tak nampak serabut pun bagi saya. dulu2 je masa nana letak banyak banner CGL tu mmg agak berat nak loading dan serabut (wpun 3 column). tapi lepas nana buat blog khas contest dan transfer semua ke situ, loading dah ok. just my 2 cents :)

mama rifQy said... [Reply to comment]

tahniah nana!!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

pic atas buai tu manyak ong wooo

umah baru nana dh kemas. i like ;)

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

taniahh...suka 2 klm :)

cikpuanhady said... [Reply to comment]

tahniah dear..memang comey gambar tu..

Jom skodeng :Tentang Salam dan As Salam

Nana said... [Reply to comment]

@Nad @ MamaZakwan
hehe tula
xpe..
kena gak amek kira
komen org kan
utk improve

Nana said... [Reply to comment]

@Miza Yusof
hehe tula
dlu byk banner cntst
jadi slow nk load

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
mekaseh tak terhingga

Nana said... [Reply to comment]

@Ena
tq kak

Nana said... [Reply to comment]

@CiK JuE
hehe..
ok tq ats komen akk

Nana said... [Reply to comment]

@✿etiey erywan✿
hehe tq..
xserabut ek

Nana said... [Reply to comment]

@atty's

hehe
btol2
xpe sy dh kasi oter

Nana said... [Reply to comment]

@anis
hehe
dah bunang gmbr tu kak
kasi ringan skit blog

Nana said... [Reply to comment]

@Siti Kartini
tu la
dlu byk banner
berat jadi kan
dah start ada blog contest
senang skit
loading
tq for ur comment

Nana said... [Reply to comment]

@mama rifQy

tq na..heee

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

hehe tu la
manyakk ong..
tq mz..
izan yg buatkan hehe

Nana said... [Reply to comment]

@Farra Dhelina
hehe
tu la
dlu 2 klm gak..
stat join contest wat 3 clm

Nana said... [Reply to comment]

@cikpuanhady

hehe..mekaseh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...