MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 4, 2011

menang contest pengalaman berkhatan tapi...

adeh....gile la...contest pengalaman berkhatan ni dah lama diumumkan pemenang..arini baru aku perasan penganjur ada komen dekat dalam entry contest tu...tengok la tu date dia komen...27/12/2010..baru je tadi aku kasi address kat SJ...xtau la dia terima lagi ke tak..huhuhuh....ni la bahana tak wat moderate komen ni...

klw SJ dah pilih orang lain sebagai pemenang redho je la...tak de rezeki la tu....
kemenangan ke-5 utk feb
total 2011 : 25 kemenangan


7 ribu orang memberikan idea bernas:

Adyshariz said... [Reply to comment]

insyallah kalu ada rezeki tak kemana punya

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tu la, memang nak kena moderate comment utk bagi senang monitor semua komen2 baru kan :)
moga2 ada lg rezeki nana utk hadiah tu,,

Gieyana said... [Reply to comment]

x pa Nana..nnt ada ler tue rezeki lain..:d

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

ayoo..takpe..klu ade rzki tk k mana

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

boleh je kot..xper..pujuk2lah organizer tuh,ngeh3

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply to comment]

cayalah ko nana..
mmg berbaloi ko join mane ga r blog contest..
tgk tu, cam2 adiah ko dpt..
ai tabik lu la beb!!!

Nana said... [Reply to comment]

tq korang..
insyallah klw ada rezeki tak kemana kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...