MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 23, 2011

menang kontest gambar saye tak cantik kalau tak edit

malam tadi mmg tak online...malas nak g bli topup.. kredit tenet dah abes heheh....tq kat nanakimie yang inform pasal menang ni...tahniah juga kat lelord menang no.1 dapat RM30 tu...tahniah beb..

adiah aku dapat RM10..hoyeh....suka..suka...aku mmg suka klw contest hadiah dia duit ni hehe...

ni la gambar yang dah diedit..klw semalam menang gambar atas buai kat broga...arini menang gambar kat lalang2 pon kat broga juga....mmg ada ong gambar2 kat broga nih..hehehe..
NK TGK RESULT KLIK SINI
http://sepetishanim.blogspot.com/2011/02/kputusan-yang-terputus.html
p/s : eh arini aku pakai bj sama mcm dalam gambar ni heheh..mcm tau2 je aura menang kekeke..(uwek..pahsan)

kemenangan ke-22 utk feb 2011
total 2011 : 42 kemenangan


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

TAHNIAHHHHHHHH!!!! suke la gmbr tu..

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

tahniahh..mmg ctk pic tu kak nana..

kakngah said... [Reply to comment]

tahniah...
bln ni ada la menang 1.. jadi la akn dr xde.. hihhi!!!

Ena said... [Reply to comment]

Tahniah nana..

wahhh.. memng lagi.. so lucky.. ;D

.:mama dhia:. said... [Reply to comment]

kagum sungguh ngan nana ni... nasib slalu berpihak pade nana..congrates..

miera said... [Reply to comment]

tahniah...cntik pic tu...saya suka...

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

tahniah..mmg gambo2 kt bukit tuh lawo2 sumer

lia said... [Reply to comment]

gmbo korg kat bukit 2 semua lawo2.... no wonder da beberapa keping menang kan...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana! memang pics kat broga tu sgt cantik+nana sgt lawa pakai dress tu :)

me dh click HB!

nanakimie said... [Reply to comment]

aah,mmg cntik pun semua gmbr2 sis kat broga:)congrats!

✿etiey erywan✿ said... [Reply to comment]

tahniah. memang patut memang pun. cantik gambar tu

Lelord said... [Reply to comment]

hehehhe congrats beb...aku pun suka tgk pic ko ni

Nana said... [Reply to comment]

tq seme...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...