MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 18, 2011

mencarik beg ini

aku memang xde koleksi handbeg..suka pakai satu tu je sampai lebam....sebab aku ni payah nk jumpe handbeg yg berkenan di hati, cantik di mata..pehtu pesen aku suka bli beg kale itam

aritu ntah camne aku dok google2 tetiba ternampak beg jurulatih ni, kat dalam blog INI ...idok la ori punye...hehe.. aii xmampu...hanya mampu menelan air liur saje...beg jurulatih hok ni harga dia RM80 je...sangat berkenan....sekali tulih situ SOLD..hampanye rasa...

saje la email tuan punye kedai...kot2 mana tau ada stok lain ke kan...xde dah....huwa...nak juga..nak juga...mana nak carik...harus aku ajak amrul meronda satu KL pehni carik beg ni sampai jumpe

REPLIKA COACH
CODE =C819

RM 80 FREE POSTAGE

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

34 ribu orang memberikan idea bernas:

cikmOt said... [Reply to comment]

hurmm...sib baik aku tak minnat...

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

akak pon mcm nana... xde koleksi henbeg... slagi blh pakai, akan pakai jerlah... muaahhaaa..

I-sya said... [Reply to comment]

google lagi nana sure dpt jmp yg ala2 sama.

kita bag pun x sker buat koleksi sbb x reti nk tuko2. beli satu pakai satu. beli yg baru yg b4 xkn pakai dh. confirm!

SyaNa said... [Reply to comment]

cun cun..
dulu aku jual beg puas la pakai mcm2 gaya beg
la ni 1 ni je la aku dok usung

Echa said... [Reply to comment]

aku tak penah lagi ada beg jurulatih ni wei... enbeg aku seme cap ayam je... tapi cantik jugak kan design dia... lawo wei..

juelee said... [Reply to comment]

tak kesah la ori ke apa.. janji ada beg kan hehehe

saya dulu beli la LV yg tiruan nye, lenjan 2 bulan, tali beg putus huhuhu pehtu kulit die lak mengelupas, geram tol seb bek beli murah je... sedey..

BIONIC WOMEN said... [Reply to comment]

saya pun xder koleksi henbeg, henbeg paling mahal pernah beli adalah sembonia ajer, yg lain cap ayam. janji berkenan dihati..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me beli pun ikut bajer--so far baru sekali jer beli coach ori(harga dekat RM1k)--siap byr instalment tu sbb teringin nak pakai hbag mahal punya psl :p
biasanya me pakai brand carlo rino ajer, sbb tahap kemampuan me hanya dlm rm200-Rm300 jer kalau utk hbag ni ;)

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

akak nak beli pun time sogo sale. bygkan le org kedah ni sanggup g kl semata2 nak beli henbeg, nasib baik angah dok sana. beli time sale ajelah

✿etiey erywan✿ said... [Reply to comment]

bagusnya nana.. pakai sampai lebam.. susahnya nak jadi macam ni.. syabas nana!

~~@lyci@~~ said... [Reply to comment]

haha.. mmg susah nk crk pompuan camni.. pakai smpai lebam.. jgn jd cam aku.. kejap2 nk beli henbeg hehe..

Hezesuze said... [Reply to comment]

try carik kt fb ramai gak yg jual replika coach nie hehe

mama tisya said... [Reply to comment]

aritu kenan gk COACH ori tp blum bli lg..time p UK aritu tk jmpe plak..frust

atty's said... [Reply to comment]

Nana..cantik beg tu ..terbekenan jugak nie.

Myra Jay said... [Reply to comment]

Kalau p night matket Batu Feringgi bukan takat beg jurulatih je, segala mak neka ada :)
Kena pndai tawar menawar :)

norakhtar said... [Reply to comment]

cantik..

Nana said... [Reply to comment]

@cikmOt
aku minat dia nye design..
lawa

Nana said... [Reply to comment]

@Zue AnnaLeeya
hehehe tu la nye kak
selagi bole pakai
say apakai
tp beg saya ni
dah mcm xleh pakai ehehe

Nana said... [Reply to comment]

@I-sya
tu la tgh mencarik smpai jumpe ni...
heheh sama la..
mmg jenis pakai satu je
pehtu klw bli lain
xpakai dah beg lama

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
heheheh
beznye kan
mentang la tokei
bole tukar ganti beg yg ada
aku pon 1 je dok usung

Nana said... [Reply to comment]

@Echa
hahaha
sama la
aku nye beg pon cap ayam je
aku suke desing dia tu

Nana said... [Reply to comment]

@juelee
eh segan la
orang tu ada beg jurulatih ori hahaha
heee tu la klw murah bese la
mmg xtahan lama..
ala lgpun beg ni klw dha lama2 bosan gak
kena tukar lain

Nana said... [Reply to comment]

@BIONIC WOMEN
haha
sama lah
saya lagi la
langsung xpernah bli beg mahai2
seme cap ayam

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
nanges dengar harga coach ori mz hahaha
mmg xmampu la saya nk bli
klw dapat tu
mau buat bawa tido hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
wah jauh dtg ek soping beg
sogo pon sy suka bli handbeg
klw time sale
mmg murah
pastu lawa2

Nana said... [Reply to comment]

@✿etiey erywan✿
hahaha
saya ni bukan jenis jiwa wanita sgt
suka nak kumpul2 beg
pakai selagi xbole pakai

Nana said... [Reply to comment]

@~~@lyci@~~
eehhe
btol..
xbape minat
nak bli2 handbge
lg satu
ssh nk cari
yg berkenan

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze

tgh sevey ni kak...hehe
xmampu lg nk bli ori

Nana said... [Reply to comment]

@mama tisya
heeh
xpe erryn
pasni sure nk g obesea lagi kan
buleh g carik jurlatih

Nana said... [Reply to comment]

@atty's
hehe lawa kan kak
sweet gile design dia
simple jek

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay
akk xsuka sgt
yg terlallu nampak brand dia...
klw boleh sing tu kecik2 je
xmau besar2 tulis coach hahaha

Nana said... [Reply to comment]

@norakhtar
kan?
sekali tgk
berkenan tros

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

haha org pon takde koleksi..pkai smpai lebam no...

Nana said... [Reply to comment]

HEHE SAMA2..
XSUKA TUKAR2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...