MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 23, 2011

minta tlg vote damia..

alamak..kena vote..hee..minta jasa baik kawan2...klw tgh free2 tu vote utk damia...
caranya just tinggalkan komen kat blog bawah ni
http://anna-jueanna.blogspot.com/2011/02/jom-pilih-siapa-pemenangnye.html
damia no 16
komen kena format mcm ni
tlg la vote anak kawan2 aku ni juga ek..

CIK JUE SAYA PILIH...
pilihan pertama:16
pilihan kedua :1
pilihan ketiga :3

no.1 tu dadam anak alycia
no.3 ariff anak mz

tq yea..pada sape yang dah vote..tadi nampak alycia dah vote sebelum entry merayu undi ni dikeluarkan hehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

SyaNa said... [Reply to comment]

ok beb aku da undi
gud luck ye

my shaizhar blog contest said... [Reply to comment]

dah vote juga untuk damia

mama rifQy said... [Reply to comment]

ok nana!! akan diVOTE!!

cikpuanhady said... [Reply to comment]

me dah vote..good luck..

Jom skodeng :Yang best mengenai Swiss

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

ok,akan ku undi..aci x copy je komen ko tu ha..ahahahah

Myra Jay said... [Reply to comment]

Ok jap nak p vote :)

ieda said... [Reply to comment]

insyaallah ada rejeki tuu :)

BIONIC WOMEN said... [Reply to comment]

Nana, me nak jemput Nana dan Damia ke rumah utk Majlis Besday Dhiya ahad ni yea..xder FB nana nak tag undangan..
leh tengok kat blog yea...TQ

mama tisya said... [Reply to comment]

dh vote

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...