MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 10, 2011

naik feri

balik dari melepak2 kat baru feringgi, aku ajak amrul naik feri...ye la klw datang penang ni tak sah la klw tak naik feri dia kan....hari pertama pegi pulau tak balik naik feri sebab malas nak patah balik dari queensbay mall nak ke jeti...

so 2nd day g pulau tu lepas je teman amrul mandi2 kat batu feringgi ktorg balik naik feri...ni masuk kali ke-3 la aku naik feri ni masa kali pertama dalam entry INI. tak lama pon dalam 10 minit kot..nak sampai seberang...

dah tu bukan selalu naik feri ni kan..jakun la apa lagi..amek gambar..hehehe..org lain relaks je stay dlm kete ktorg je hegeh2 amek gambar hehe....mana ada tempat selain penang kita bole naik feri ngan kereta hehe..xde kan?

seb baik pakai shawl xde la kemek2 tudung kena tiup angin
bersama adik ipor yg kembar
comei kan depa kiri kakak kanan adik
damia tido time ni..kasi chance kami berdua2an
eii..lama dah dia xwat muke2 cam gini klw amek gmbr...hehe
damia dah bangun..korum dh cukup
ok cepat2 masuk dlm kete nk sampai dah ni
entry aku kat penang ni banyak tol sama ngan orang tu hahaha...

12 ribu orang memberikan idea bernas:

lia said... [Reply to comment]

nana, nnt tingai email kat n3 teka umur tu yer... aku nk almt umah...

bun_nee said... [Reply to comment]

waaa... best naik feri.. baru merasa naik sekali

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

sama cam ila ms dpt naik feri dulu tu.. amik gmbor xhingat dunia... mmg jakun giles!

tomatokering :) said... [Reply to comment]

dulu time sem1 tergedik2 atas feri.. skrg dah sem6 , feri pon xpandang dah.. last naik time sem3 kot..hehe

Gieyana said... [Reply to comment]

lama giler ku x nek ferry nie..malas nk tunggu..hihi

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pun pernah naik feri masa adik me study kat usm dulu :)

pstt nana, bj ni u pakai kat sabah gak kan..tak naik sgt sbb dull kaler :p dress kat bukit broga tu yg paling gojess tau :p i like :)

MamaBatrice said... [Reply to comment]

ha ha ha....betul tu..mana nak jumpa ferry kalau tak ke penang kan.....situ jer leh feeling naik ferry tau!

ieda said... [Reply to comment]

ermm last akak naik masa anak dara dulu .. masa tuu kami baru habis SPM .. akak ke penang dgn family :)

mama rifQy said... [Reply to comment]

nape damia muke masam mencukaa tuh!!hehhee

Nana said... [Reply to comment]

lia-ok tq inform ek tibai2 je tu ada la sipi2 kena hehe

bun_nee-heheh tu la bez kan...mana ada tmpt lain feri mcm gini kan..

ila-hahahah tu la sama la kita..klw org penang tgk sure tau ni mesti orang luar..jakon amek2 gmbr

tomato-hahaha..sure lama2 dah muak kan tgk feri tu
kami je jakon pasai jrg naik

gie-heheh xlama pun ktorg q aritu...saje2 makan angin nek feri hehe

mz-heheheh ahh mz baju ni pakai masa kat sabah...
eh ramai plak yg suke dress yang jeans tu ek heehe tq...

Nana said... [Reply to comment]

zana-hehe kan?siap bole bawa naik kete plak tu
xde la tmpt lain..

kak ieda-lama dah tu kak...heheh

na-baru bgn tido..hehe xde mood lg nk bgambar

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

lamam gile dh tka naik feri!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...