MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 14, 2011

PASAL TAK PASAL2

heheh...tajuk PASAL tu tiru trademark tuan empunya blog, PUAN STOBERI...aku kenal ngan kekda a.k.a puan stoberi ni masa aku join contest puan stoberi, aku menang plak tu kategori segaya sedondon

lepas dari menang contest tu aku follow blog kekda...pastu part paling bez...kami ni mcm banyak je persamaan..heheh...sebelum aku g Kundasang kekda dah pegi seminggu awal dari aku..so aku banyak refer blog kekda pasal tempat2 bez kat kundasang..

lepas ke kundasang kekda ke penang plak jalan2..& aku pon g penang balik kampung..dah la tu..hari yang kekda aku kat penang aku pun ada kat sana..tapi aku tau lepas kekda dah balik KL sebab baca blog kekda...banyak nau sama..pasal makan laksa kat depan taman herba pon sama..hahah..pehtu pasal langkawi la..apa lagi??...hehehe.....

akhirnya setelah beberapa bulan berkenalan di alam maya...dapat jumpe ngan tuan badan yang kecik molek ni...jumaat lepas la..last mnt punye plan ni...lunch date sama2 kat A&W wangsa walk...

tq kekda..banje A&W, tengok..jumpe ngan kekda, tak pasal2 dapat makan A&W free..kekekek...
huduh gile muke aku masa ni..baru pas gelak senak2 perut..bole la aku xpasan kamera aku xde memory card, aku suruh cik nana snap gambar ngan kekda..sekali bila nak tengok..kat camera tu tulih no memory card..hahahah beria2 la dok pose...& snap gambo skali memory card xde...
gelak smpai kuar air mata la aku....hahah..tu pasal kena amek lagi sekali pas bubuh memory card
si NANA ni, kawan kolej aku, satu opis ngan kekda ala mcm aku cite dalam entry KECIK NYE DUNIA
kekda siap kasi gift lagi...
coklat dari langkawi..mekaseh kekda..
lupe plak nk amek gambo makanan., sebok borak je dah abes makan baru teringat nak amek gambo hehehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

28 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

comelnya paper clip tu..

ita cutevirus said... [Reply to comment]

snickers & mars???
adoiii!!! menyentap jiwa...

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Ya Allah..sapa la yg gumuk dan comot sblh Nana itew?? Huhu.

By d way, nati kita jumpa jumpaan lagi yer. pehtu kita amik gmbr bebyk. Ni memalu lagi kut pasai 1st time jumpa. Hihi.

Pehtu nati amik gmbr lompat2 jugak. Err...motip nak amik gmbr lompat2 kalo pakai baju kurung? Hihihi

eT said... [Reply to comment]

sonok tambah kenalan kan...

♥ Mrs.Eady ♥ said... [Reply to comment]

wah..syok nyer...:)

ieda said... [Reply to comment]

haa seronok kan bertambah kenalan mcm nie .. ermm akak pun suke kalau leh jumpe2 mcm nie :)
siap dpt gifts lagi ...

eLYies said... [Reply to comment]

amboi..meriahnya dpat hadiah!!

nasib baik ko tak letak gambo makanan..haha..sbb perut aku tengah mendidih lapa ni!!

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

snickers, kesukaan akak, hari2 kunyah mendealah tu pun takpe

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

bertuah bdn.. dpt jumpa dpt mkn free n dpt coklat lg tu.... seronok jumpa blogger kan

~ana~ said... [Reply to comment]

best nya nana..:)

SyaNa said... [Reply to comment]

mmg korang ni byk yg sama
siap kenal opismate kekda tu plak kan
mmg kecik dunia
jodoh kuat kome ni

✿ etiey ✿ said... [Reply to comment]

best dapat free :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

lawa jer muka nana--kaler tu cun dgn nana!

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

bertmbh kwn2 ko nana..happy ..byk dpt gift ;)

Nana said... [Reply to comment]

@MrS. F!zA

hehe kan?beso
damia dah amek heee

Nana said... [Reply to comment]

@ita cutevirus
hahaha..
sama la..
tp berebut ngan damia

Nana said... [Reply to comment]

@PUANSTOBERI
kekda..mana da gemok la..
saya lg bam2 tau
hahah malu ke?gelak mcm nak pecah A&W hahaha
amek gambo lompat?bole kena g outing kekeke

Nana said... [Reply to comment]

@eT
tu la..
bese ada kawan bukan alam maya
ni tambah lg kenalan alam maya

Nana said... [Reply to comment]

@♥ Mrs.Eady ♥
hehe sonok
nak2 orang banje
pehtu dpt adiah lg hahaa

Nana said... [Reply to comment]

@ieda
tu la kak..mmg sonok
kenal kawan baru
siap dapat adiah tu

Nana said... [Reply to comment]

@eLYies
hahah lupe la
nk amek gmbr makanan
asik borak je
da abes mkn br igt

Nana said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥

hehe sama la..
tp xleh makan selalu
manis

Nana said... [Reply to comment]

@Iela Fazielah
hahaha tu la kan
rezeki
dapat makan free
dpt adiah lg

Nana said... [Reply to comment]

@~ana~
heheh
bez kan
jumpe kwn baru

Nana said... [Reply to comment]

@SyaNa
ha..tau xpe
mmg ada kimia la
tula psl
kecik btol dunia

Nana said... [Reply to comment]

@✿ etiey ✿
heheh tu la sape tak suka kan dpt menda free

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan
hahha malu la mz..
muke tu baru pas gelak smpai nanges2
tq..jrg pakai kaler oren
terang sgt hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam
tu la..btambah2 lg kawan alam maya aku
hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...