MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 25, 2011

pemenang nye ialah..

ok dah sedia nk tengok jawapan kepada soalan semalam??
berapa haribulan aku start keje kt opis skang...
jawapannye ialah
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

03/02
print screen dari attendance record

so sape yang jawab dengan betul???
mommy jue...yg berbaju merah..mcm tau2 je nk dpt gelang warna merah hehe..
sila emailkan address ke nanamrul@yahoo.com
hadiah yg dijanjikan..gelang kristal diterbangkan khas dari negeri bawah bayu
tq kepada lain2 yg sudi meneka..ada juga yang teka 01/02 hehe salah ye awak..01/02 tu adalah public holiday bagi KL untuk setiap tahun hehehe....
tapi di sebabkan 01/02/09 tu hari ahad...maka public holiday untuk hari wilayah di anjakkan kepada 02/02/09 so sape2 yg jawab 02/02 pon salah..heee...



sekali lagi tq sebab sudi meneka...pada yg tak tepat tu xpe lenkali ada lagi ok...
da....

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Myra Jay said... [Reply to comment]

Heheee. thniah kepada Mommy Jue :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me fail bab2 teka hehheh
nana perasan tak, me memang jrg and lately tak join langsung CGL yg teka2 based heheh tak kiralah teka tarikh, teka berat, teka duit etc :p sbb memang tak pernah menang punya :p

...mommy jue... said... [Reply to comment]

Yeay!!! Mommy menang.. alhamdulillah... akhirnya.. ngeh2.. happy2.. time kasih ye..
muax,muax,muax,muax,muax!!!

mamalieyna said... [Reply to comment]

alooor tak sempat mencuba..heee..

tahniah buat yg menang itu ..pandai teka..! ^_^

Lelord said... [Reply to comment]

huhuhu tahniah

nba-Nur said... [Reply to comment]

Seronoknya dapat gelang.. Tahniah buat pemenang.

Nana said... [Reply to comment]

tahniah kepada mommy jue..
tq semua yg sudi join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...