MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, February 12, 2011

pengaruh rancangan jalan2 cari makan@TV3

kalau sape2 tengok rancangan JJCM ari ahad 6.2.2011 mesti perasan kan satu kedai cendol, wahab's the best cendol in town. ekceli kan aku dah lama tau kewujudan kedai ni...masa dia lom buka kedai ni pakcik ni niaga pakai motor roda tiga je...penah la try cendol dia tp tu dulu2 la..dah lama dah..masa zaman ngan boypren lama dulu kekekke.... (opss marah amrul baca ni kang hahah..)

ni dijadikan cite, ari ahad ritu aku ajak la amrul carik mouse..sebab mouse aku dah rosak...(mouse utk di pakai di laptop baru yg xberapa nak baru tu..hehe) amrul ajak la g carik kat seri rampai..xjauh la ngan kedai cendol tu...pusing punya pusing seme kedai tutup lagi..pasai orang cuti CNY..

dah kebetulan lalu depan kedai cendol ni, aku ajak la amrul singgah...makan cendoi...
sekali bila tengok q punya panjang sampai ke jalan raya..terus kensel..hehe ktorg xkuar kete pon...ni amek gmbr dari dlm kete je ni..
bapak panjang q dia..mentang2 la baru 3,4 jam yg lepas masuk tv seme dok pakat serbu
mcm gini la rupa cendol pakcik wahab ni...
nak tau lebih details bole tengok FB wahab cendol..wah..siap ada FB tu..

dah kalau panjang ghupe itu xkuasa la aku nak g makan kan..tunggu la dia dah reda2 sket...anytime je bole g makan..bukan jauh pon ngan umah....ni la dia penangan jalan2 cari makan...abes kedai kena serbu..sure aritu untung berganda2 pakcik wahab kita hehehe...

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Zue AnnaLeeya said... [Reply to comment]

sedapnya klu dpt cendol musim panas gini.... hehehe...

Piasara said... [Reply to comment]

tu la kan penangan promosi..
kalau tak dak promosi sunyi sepi ,lps promosi nak2 kat tv pulak..tu yg berbaris panjang tu,terus akak rasa lapar cendol..bila lah nk g shah alam makan cendol bwh pokok tu..

PUANSTOBERI said... [Reply to comment]

Akak penah gak baca kat blog org pasal cendol nih. rugi lak tak pegi retu, ni da ramai la nih. kut nati rega pun naik nati. huhuh

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

siyes teringin nak mkn cendol ni--even time winter ni pun haahahah

ibu_umairah said... [Reply to comment]

cedap tu cendol..::))
rasa terliur pulakkkkkkk

zh-ena said... [Reply to comment]

kt maner tu nana

nasza maju said... [Reply to comment]

tuuuu diaaaa
beria org beratur..hahhaa

Farra Dhelina said... [Reply to comment]

umakaiii smpai ke luar jln!!

sissyira said... [Reply to comment]

as salam

suka cendol juga =)

Jom Baca dan Komen--senarai nama pemenang 1st contest bila saya mati by sissyira

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

perghh sggup tu org beratur!!

Nana said... [Reply to comment]

kak zue-hehe kan?kt KL pon panas ptg tadi..

piasara-kan?klw sedap xpe...kalau tak sedap sekali je la orang pegi...
dah byk juga try makan dekt tmpt2 jjcm suggest
so far seme ok la..lom afa lg yg hampeh

kekda-heheh bole nanti kita g lunch sini pon ok gak..pekena mee goreng mamak & cendol..ntah la kan..kot2 dah pemes rege naik plak

mz-hehe xpe..xlama dah kan nk blk msia..nanti leh makan smpai lebam hahhaa

ib_umairah-hehe..saya pon suka..aritu terpengaruh..kengkoon nk try..tgk gini kensel

Nana said... [Reply to comment]

zh_ena-kat seri rampai..ena klik je link kt fb tu ada addres dia..

nasza-heheh tau xpe...sungguh2 smpai jalan raya hahaha

fara-hahah tu la pasal...xsanggup la nk q panjang rupe gitu..lenkali je la try

syira-hehe..tq ek inform...

fiza-hehehe tu la nye xdan2 nk tunggu hari lain...masuk tb seme dok serbu

~ana~ said... [Reply to comment]

nana, kita pun selalu lunch kat sini..pastu bila tgk jjcm hr tu, eh eh..wahab cendol..heh3x..

biasa xde la org beratur smpai mcm ni...penangan jjcm kan..

nba-Nur said... [Reply to comment]

Kalau dah sedap.. tentu orang sanggup beratur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...