MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 9, 2011

queensbay mall

lepas lepak2 makan angin kat padang kota, MIL ajak pegi queensbay mall, jalan je..sebab aku pun tak pernah sampai lagi queensbay mall ni...sampai2 je tgk lengang! eh pasai apa ni nape tak happening??sebab aku tgk kat sini mcm2 ada..Jco donut pun ada..baru la teringat..kami pegi tu malam menjelang tahun baru cina...mmg la kedai2 dah tutup sebab depa seme nak makan besaq...

mmg sunyi je la...shopping complex tu...dah tu tgk mcm xberapa happening kami pon gerak la balik...gie, time kami kat queensbay mall ni dah nak dekat pukul 9 malam..tu pasai la xdapat nak jumpe hang...sorry na...xpa len kali kita jumpa lagi...

bergambo kenangan kat queensbay mall, lengang je kan byk kedai ttp
orang dah kawen je bole pose camgini hahaha..yg lom kawen jgn..
tgk la tu gigih aku dok usung lappy ke sana sini..akibat dari cubaan perompak nak masuk rumah MIL aritu kan aku memang tak berani tinggal lappy kat rumah kemana saje aku pegi aku usung sekali
kedai teka pon dah totop..baru nk usha2 jam
teka & damia
deco CNY kt ruang legar
bukti damia dah sampai queensbay mall
tata..len kali la kami mai lagi
klw dtg petang2 mesti bez kan kat sini lepak2 tepi laut depan queesnbay mall ni..pastu bole tgk pulau jerejak dari dekat..aku sampai sana aritu dah malam...nak nampak apa gelap je la...tapi meriah ada orang jual2 makanan kt tepi2 jalan tu

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Myra Jay said... [Reply to comment]

Ok ar p masa kedai katup, jln lengang, klau tak jem tahap gaban, tension ar, tp yg best dekat ngan laut.. :)

Jrg shoping kt Queensbay, slalu p Gurney Plaza je :)

Gieyana said... [Reply to comment]

posing sakan uols yer..xpa2 no hal..x da jodoh nk jmpa tue..next time kalau da peluang leh jmpa lg..

'NuReeN' said... [Reply to comment]

eh dah mai qbay lajak2 la ke umah nureen hehehe.. x jauh dh ngan qbay tue..

tp raya cina nreen kat kg.. mmg x leh jumpe gak..

ROSNAJIHAH said... [Reply to comment]

a ah..petang2 best lepak2 kat tepi queensbay tuh..makan laksa penang kat tepi pantai..hihi

Hezesuze said... [Reply to comment]

wah damia jadi duta guess ler huhu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

singgah tgk pic hehhe

mama_umar_maryam said... [Reply to comment]

n3 sabah aku xkhatam lg dah smbg penang,hehehe

Nana said... [Reply to comment]

@Myra Jay

yaka bese jem sini ek ehehe
xtau la plak
mmg bez kan depan laut je

Nana said... [Reply to comment]

@Gieyana

hehe sorry tau..
sedih la xdapat jumpa hang

Nana said... [Reply to comment]

@'NuReeN'

hehe dekat dah ek..
ala dia pon xdak camna nk sgh gege

Nana said... [Reply to comment]

@ROSNAJIHAH

haih..siok kan
lepak tp pantai smbil mkn laksa

Nana said... [Reply to comment]

@Hezesuze

hehehe...layak ke?

Nana said... [Reply to comment]

@Mama Zharfan

pehtu kena klik hb skali hehe

Nana said... [Reply to comment]

@mama_umar_maryam

hahaha
xabes lg ke
sian ko
xpe slow2 ek
bc smpai abes..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...